Panduri doar în deplasare! Echipa lui Iencsi e cea mai prolifică din Liga 2, pe teren advers

Pandurii Târgu Jiu s-a impus, sâmbătă, cu 2-0 la Balotești, în etapa a 7-a a Ligii 2, și a obținut al 10-lea punct, din patru jocuri disputate în deplasare. Gorjenilor le priește mai mult să joace în deplasare decât pe teren propriu, la Motru.

Cu antrenorul Adrian Iencsi în spatele gardurilor, după ce, etapa trecută, la Motru, în minutul 73 al meciului cu AFC Hermannstadt (1-3), a fost trimis în tribună, pentru proteste, echipa gorjeană a deschis scorul, în Ilfov, încă din minutul 5, când șutul lui Ciprian Rus, ușor din unghi, a poposit sub transversală. Bogdan Dănăricu a majorat scorul în minutul 70, cu un șut din 16 metri, iar, pe final, Alin Gojnea putea reduce din diferență, dar a lovit transversala. S-a terminat 2-0 și Pandurii a bifat al treilea succes consecutiv în deplasare.  

Cu doar un punct obținut pe teren propriu, echipa lui Iencsi joacă, sâmbătă, de la ora 11:00, la Motru, cu CS Afumați. „Mă bucur că am câștigat, din nou, în deplasare.  E clar că echipa joacă mai bine afară. Nu am primit gol în deplasare de două etape, dar trebuie să câștigăm și acasă. Avem un grup unit, de caracter, dar, personal, nu mă gândesc la promovare, fiindcă, la Pandurii, sunt în continuare probleme. Suferim la capitolul organizare și susținere financiară”, a declarat Iencsi, la Sport Total FM.

În meciul de la Balotești, la Pandurii a debutat si atacantului sloven de 28 de ani, Enis Durkovic. Acesta a intrat în minutul 78, în locul lui Gabriel Dodoi. Durkovic a jucat sezonul trecut în prima liga slovenă, la NK Triglav Kranj, pentru care a evoluat în 16 eteape și a marcat 6 goluri.

CS BALOTEȘTI – PANDURII TÂRGU JIU    0-2
Ciprian Rus 5′, Bogdan Dănăricu 70′

Fulga – N. Filip, Marciuc, Andr. Răuță, Flămânzeanu (M. Neagu 80′), C-tin. Dedu, Gojnea (F. Paraschiv 86′), Al. Coman, Andr. Suciu (P. Ioniță 53′), Alin Pătrașcu (cpt.), Eug. Nica
Rezerve neutilizate: Iordan – Mirescu, Al. Gheorghe, Al. Grigore
Antrenor: Laurențiu Diniță

Rz. Stanca (cpt.) – Homei, Brînzan, D. Lung, D. Drugă, Raiciu (Vodă 73′), Dănăricu, Șut, M. Maxin, Cip. Rus (Șendroiu 90′), Dodoi (Durkovic 78′)
Rezerve neutilizate: D. Popescu – Turda, Celea, Bujor
Antrenor secund: Dragoș Militaru

Stadion: Comunal (Balotești – Ilfov); Arbitru: Adrian Illyeș (Ploiești); Asistenți: Ionuț Babadac (Alexandria) și Doru Zamfir (Slatina).

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Narcis DREJAN (100% Sport)

Pe aceeași temă