Pană: „La fizicul pe care-l are, acest arbitru nu poate purta costum, că se lovește cu pantofii în frunte”

Mihai Andries 06 Sep. 2014, 19:28 Campionat
Pană:**

Antrenorul Farului Constanța, Marian Pană, a făcut spectacol laconferința de presă de după partida pe care a încheiat-o la egalitate laBacău, 2-2 cu Sport Club. Principala țintă a tehnicianului de pe litoral a fost arbitrul sibian Andrei Lucian Țiții, a cărui prestație l-a nemulțumit.

„Nu am nimic cu el, îl înțeleg, e tânăr, dar în primele 15 minute să ne dea trei cartonașe galbene dintre care două inexistente… Eu am avut multe etape de suspendare, dar vreau să le spun arbitrilor să își facă o auto-analiză, deoarece eu consider că ei de multe ori strică jocul prin deciziile lor, vor să țină jocul în mână și dau cartonașe aiurea. E păcat, pentru că azi au fost două echipe care au încercat să joace și au făcut-o bine. Ar trebui să lase mai multă cursivitate jocului, să nu se mai bage ei. Dacă văd, și sper să văd, că am avut penalty, atunci acest arbitru trebuie să plătească, deoarece și eu dacă pierdeam astăzi mă înjurau toți, poate mă dădeau și afară. Eu nu am nimic cu copilul, nici nu știu cum îl cheamă, am înțeles că e din Sibiu, se vedea că e copil și nu are experiență, dar dacă știi că nu poți, nu te băga, mă. Mie mama când am plecat de acasă mi-a zis așa: maică, unde nu știi, nu te băga. Hai să ne facem fiecare porția pe care o știm, eu am fost jucător și acum antrenez, altul a făcut o facultate și e în conducere, dar arbitri se fac toți acum. Nu știu de unde apar, e incredibil, și cu fizicul ăsta. Nu vă supărați, dar el nici nu poate să poarte costum cu fizicul pe care îl are, se lovește cu pantofii în frunte. Dacă e copilul unui om important sau al cui o fi, îmi cer scuze părinților”, a declarat Marian Pană.

Tehnicianul Farului și-a acuzat și elevii pentru ușurința cu care au primit primul gol: „Consider că noi i-am băgat în joc pe cei din Bacău cu acel gol de doi lei pe care nu ai voie să îl iei niciodată, am lucrat la antrenament și le-am spus ce au de făcut, de ziceai că suntem la copii și juniori. Să primești gol din 2 metri de la nivelul solului cu capul mi se pare stupid”.

Articol și foto de Horia ALEXOAE
 

Mihai Andries 06 Sep. 2014, 19:28 Campionat
Pe aceeași temă