Palma lui Staicu! Atacantul renegat a adus victoria Metalului cu FC U Craiova

Marius ANGHEL 06 Nov. 2013, 18:03 Campionat
Palma lui Staicu!** Atacantul renegat a adus victoria Metalului cu FC U Craiova

Ținut în afara lotului la Bistrița (scor 0-1), Marius Staicu a fost reintrodus în echipă contra oltenilor lui Mititelu. Atacantul timișorean și-a arătat încă o dată valoarea și a marcat unicul gol al partidei. Metalul Reșița s-a impus cu 1-0 în fața FC Universității Craiova și rămâne bine poziționată în lupta pentru un loc în play-off-ul Ligii a II-a.

Iubit de suporteri dar nu și pe placul conducerii, care a vrut să-l îndepărteze la începutul sezonului, Staicu continuă să-și facă treaba pe teren. Atacantul a fost ținut fără motiv în afara lotului la Bistrița dar a dat o palmă morală în jocul din runda a X-a.

După un start cu mai multe șanse de gol pentru „juveți”, s-a intrat la cabine cu un scor alb. La reluare, Staicu, care amenințase prima dată poarta lui Hotoboc pe finalul primei reprize, a declanșat o acțiune personală în minutul 48. S-a distrat pur și simplu cu fundașii adverși și a înscris unicul gol al meciului. Marius Staicu a ajuns astfel la cota 5, câte degete sunt la o palmă, în Liga a II-a, fiind totodată și golgheterul seriei alături de Raymond Lukacs (Bihor).

Cu această victorie în fața unui nume mare din fotbalul românesc, asta după ce au bătut în deplasare și „Craiova lui Olguța”, „rosso-nerii” totalizează 16 puncte în B2.

METALUL REȘIȚA
FC UNIVERSITATEA CRAIOVA
1-0

M. Staicu ”48

Pascal – R. Cristian, Cr. Apostol (I. Popescu ”57), Plecanciuc, Vătăjelu (cpt.) – A. Neagoe (Danci ”82), Breșeneni – Oct. Vasile, I. Szabo, Ad. Stoica – M. Staicu (S. Mureșan ”66)
Antrenor: Marian Pană

Hotoboc – Mitic, Ciucă (cpt.), Cosic, Bușu (Stoianof ”71) – D. Stoica (G. Cruceru ”60), Săceanu – Mârzeanu, V. Gheorghe (Goge ”56), Baird – Ct. Bălan
Antrenor: Nicolo Napoli

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 06 Nov. 2013, 18:03 Campionat
Pe aceeași temă