„Paiațele” din Crâng doborâte de Săgeata

23 Oct. 2011, 14:35 Campionat

Puținii spectatori buzoieni prezenți sâmbătă în tribunele stadionului din Crîng sa urmărescă la lucru echipa favorită Gloria în duelul cu una dintre pretedentele la promovare, Săgeata Năvodari vor fi nevoiți să meargă la babe pentru a le descânta de sperietură. Asta deoarece prestația gazdelor a fost una jalnică și asupra căreia au planat multe suspiciuni la final tabela de marcaj indicând un neverosimil 4-0 în favoarea formației dobrogene.

Dacă însă diferența era mult mai mare nu ar fi surprins pe nimeni având în vedere că oaspeții ai irosit cu nonșalanță o serie de ocazii clare .Așa cum avea să declare antrenorul Constantin Gache misiunea echipei sale a fost ușurată de jucătorii adverși. Aceștia păreau parașutați pe gazon unde li s-a dat o minge și nu au știut ce să facă cu ea unii ferindu-se ca nu cumva să le deranjeze frizura sau să le boțească tricoul. Formația din Năvodari putea ,,dezgheța” tabela chiar în debutul partidei însă mingea șutată din lovitură liberă de la circa 25 de metri a întâlnit bara transversală un fundaș buzoian respingând-o apoi în corner.

Oaspeții au izbutit deschiderea scorului prin Chițu(’35) care a profitat de ieșirea portarului Sîrbu și a a lobat mingea de la marginea careului.Două minute mai târziu același jucător și-a trecut în cont dubla transformând impecabil un penalty acordat la un fault comis de Berceanu asupra lui Zaharia. Gloria Buzău a plecat la cabine cu săgeți înfipte în inimă iar la revenirea pe teren nu a făcut altceva decât să agonizeze.

La un contraatac autorul celor două goluri Chițu (’48) a scăpat singur spre poartă dar s-a complicat permițându-I astfel goalkeperului buzoian să rețină balonul.Următoarea acțiune ofensivă a constănțenilor a fost concretizată pe tabelă de marcaj după ce Popa (’50) a reluat cu capul în poartă centrarea lui Vezan.Cireașa pe tort a fost pusă de Zaharia (’62) care profitând și de greșeala fundașului Berceanu a înscris cu un șut de la 14 metri.

Peste câteva minute Nanu a fost cât pe aici să reamintească rezultatul partidei dintre Macabi Haifa și Steaua numai că mingea a ocolit ținta.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic deosebit și astfel formația din Crîng a pierdut trei puncte care o afundă și mai mult în nisipurile mișcătoare.

articol și foto de Adi Soare

23 Oct. 2011, 14:35 Campionat
Pe aceeași temă