Ovidiu Petre, prezentat oficial la ACS Poli: „Mulțumesc celor din club pentru funcția aceasta pe care nu am cunoscut-o până acum”

Marius ANGHEL 10 Jul. 2018, 17:29 Campionat

Noul manager sportiv al echipei ACS Poli este „bebeluș” în postura aceasta, după cum chiar Ovidiu Petre (36 de ani) recunoaște cu sinceritate. Fostul jucător al naționalei este de cinci zile în noua funcție, după câțiva ani în care nu prea a mai stat prin preajma fenomenului sportiv.

Ovidiu Petre a renunțat la cariera de jucător acum trei sezoane. Fostul mijlocaș defensiv a locuit în Timișoara în toată această perioadă, întrucât este căsătorit și are o fetiță cu fosta solistă a trupei Activ, timișoreanca Oana. În tot acest timp, Petre nu prea a apărut pe la meciuri, cum o făcea, de pildă, după ce s-a lăsat de fotbal predecesorul său, Adrian Neaga, care mergea la meciurile echipelor de ligi inferioare.

Petre spune însă că mereu a vrut să devină manager sportiv, dar recunoaște că încă nu prea știe ce presupune această meserie. „Mulțumesc celor din club pentru funcția asta pe care nu am cunoscut-o până acum. A fost primul lucru pe care mi l-am dorit după ce m-am încheiat cariera de fotbalist și sper ca împreună cu dânșii să putem să facem treaba”, a spus Petre la prezentarea la ACS Poli.

Întrebat ce va face concret, Ovidiu Petre nu a vorbit de decizii clare în privința transferurilor. Deocamdată, fotbalisutl cu 23 de selecții în națională spune că îi place la Poli. „Să asigurăm condițiile pentru fiecare jucător, să aibă condiții optime la antrenamente. Începuturile sunt toate frumoase, să vedem pe parcurs”, a mai spus Ovidiu Petre.

În cariera de jucător, Ovidiu Petre a evoluat pentru FC Național, Galatasaray, Poli Timișoara (de două ori), Steaua, Al Nassr, și Modena.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 10 Jul. 2018, 17:29 Campionat
Pe aceeași temă