Otopeni, net superior Farului

03 Sep. 2011, 15:00 Campionat
Otopeni,** net superior Farului

Recunoscută pentru forța sa de pe teren propriu, CS Otopeni a câștigat primul meci din acest sezon. Victoria concludentă, cu scorul de 4-2 în fața Farului, i-a mulțumit pe fanii ilfovenilor, care au creat o atmosferă mult peste cea întâlnită pe unele stadioane din prima ligă. Golurile au fost marcate de Neagoie (‘4, ’17), Serediuc (’36) și Fl. Manea (’71) pentru gazde, respectiv Pătulea (’21) și Șt. Ciobanu (’56) pentru constănțeni.

După două meciuri în care au strâns doar un punct, elevii lui Tudorel Dumitru au pornit ca din pușcă în cea de-a treia apariție din acest sezon și au deschis scorul după doar 4 minute. Ghindeanu a centrat în careu, mingea a ajuns la Adrian Neagoie, care a profitat de nesiguranța apărării constănțene și a tras fără speranțe pentru Cernea din 6 metri. Doar un sfert de oră mai târziu, jucătorul Otopeniului a reușit „dubla” după ce a prins un șut senzațional direct în vinclu de la mai bine de 20 de metri.

Jucătorii Farului s-au trezit abia la jumătatea primei reprize și au redus din diferență. Probabil încă euforici după începutul incredibil de meci, fundașii ilfovenilor l-au scăpat din marcaj pe Pătulea, care a reluat cu capul din careul mic pentru 2-1. Scorul la pauză a fost stabilit de Serediuc în minutul 36, care a refăcut avantajul de două goluri de pe tabelă după un șut superb la colțul lung.

Tot CS Otopeni a început mai bine și repriza a doua, însă Lupu nu a putut să îl învingă din unghi, în poziție de unu la unu, pe Cernea (50). Fotbaliștii de la Farul au avut puterea să se apropie încă o dată la un singur gol în spatele gazdelor, după ce Ștefan Ciobanu a pus latul la centrarea perfectă a lui Pătulea, cel mai bun om din echipa constănțeană (56). Din acel moment, tensiunea s-a simțit mai mult în jocul celor două echipe, iar într-un interval de 10 minute, arbitrul Ionuț Neagu a fost nevoit sa arate 3 cartonașe galbene. Cu toate acestea, căpitanul Florin Manea a adus liniștea în tribune și pe teren, după reușita din minutul 71 cu care a și închis tabela.

Prin victoria cu 4-2, cei de la Otopeni acumulează un total de 4 puncte în clasament, pe când Farul rămâne cu cele două egaluri din primele etape contra lui FCM Bacău și Viitorul Constanța.

CS Otopeni – Farul Constanța 4-2 (3-1)
Neagoie (4, 17), Serediuc (36), Fl. Manea (71) / Pătulea (21), Șt. Ciobanu (56)

Râmniceanu – Ghindeanu, Perde, Odoroabă, G. Ghiță – Serediuc, M. Dedu (76 N. Cristea), Ad. Neagoie, R. Lupu (63 Iuhas) – Fl. Manea (cpt.) – Fl. Anghel (59 Ene)
Antrenor: Tudorel Dumitru

Cernea – L. Dobre (46 Gh. Badea), L. Ștefan (cpt.) (46 Stegaru), Posteucă, V. Sandu (46 Al. Paraschiv) – Nițescu, V. Florea, Buzea, Ivanovici – Pătulea, Șt. Ciobanu
Antrenor: Marian Pană

Articol scris de Gabriel MORARIU

03 Sep. 2011, 15:00 Campionat
Pe aceeași temă