Orac: „Am făcut un joc slab, nu a mers mai nimic, nu avem soluții”

17 May. 2012, 14:30 Campionat
Orac:**

Antrenorul principal al FC Botoșani era extrem de dezamăgit la finalul meciul și a recunoscut că sunt probleme majore în ceea ce privește alcătuirea unui prim 11 capabil să câștige. Costel Orac a spus că echipa nu are forță în atac, iar jucătorii sub 21 de ani nu fac față la liga a doua.

„Am făcut un joc slab astăzi. Nu a mers mai nimic. Dacă stă și analizăm e și o oarecare oboseală, am avut și câteva absențe. La lotul pe care îl avem își cam pun amprenta. Din păcate nu avem soluții. Ne-am lămurit că avem probleme mai ales la cei sub 21 de ani. Nu avem forța necesară în atac dovadă că nici nu prea am avut ocazii. Pe benzi , pe unde ar trebui să dezvoltăm jocul suntem descoperiți. Dacă îl aveam pe Acsinte puteam să mai iuțim jocul cel puțin pe partea stângă. La mijloc, i-am dat șansa lui Stanciu să joace din nou și în același ritm, fără niciun fel de eficiență. Nici măcar acel elan tineresc. Ă‚știa suntem. Sunt mulțumit de linia de fund care și până acum și-a făcut datoria”, a spus Costel Orac.

„Am întâlnit și un adversar foarte bine așezat cu jucători cu destulă experiență chiar și la Liga I. A fost un joc slab și dovadă nu am avut ocazii nici măcar cu acele șuturi de la distanță. În alte jocuri am reușit să punem probleme cu șuturile de la distanță, dar nici acestea nu ne-au ieșit”, a adăugat tehnicianul.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

17 May. 2012, 14:30 Campionat
Pe aceeași temă