Oprescu: „Nu este echitabil rezultatul, am avut două penalty-uri neacordate”

Marius ANGHEL 21 Oct. 2013, 14:45 Campionat
Oprescu:** „Nu este echitabil rezultatul, am avut două penalty-uri neacordate

Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat nemulțumit după remiză albă înregistrată cu Olimpia Satu Mare. Tehnicianul consideră nedrept rezultatul, reproșând „centralului” Cătălin Pană neacordarea a două penalty-uri.

Slătinenii au pierdut două puncte importante în meciul susținut pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare, încheiat cu scorul de 0-0. Antrenorul echipei slătinene, Dan Oprescu, s-a arătat parțial mulțumit de jocul echipei, însă s-a arătat dezamăgit de maniera de arbitraj. Slătinenii au reproșat „centralului” partidei neacordarea a două penalty-uri, un henț clar în careu, în prima repriză, și un fault asupra lui N Kongue, în debutul actului secund.

„Băieții s-au mișcat destul de bine, atât am putut astăzi. Într-adevăr, am ratat, este vechea problemă, ne creăm multe ocazii, dar nu reușim să le fructificăm, dar v-am spus, nu pot să fiu supărat pe băieți. Astăzi, atât cât au putut, au încercat să-și facă treaba. Nu este echitabil rezultatul, pentru că noi am avut două penalty-uri neacordate. Un henț foarte clar, dacă vă aduceți aminte, sezonul trecut, adversarii noștri, Poli Timișoara, au beneficiat de penalty din astfel de faze, iar acesta a fost foarte clar și nu s-a acordat, plus un fault la N Kongue în repriza a doua. A fost evident, jucătorii adverși au și recunoscut că a fost penalty, atunci nu am cum să fiu decât nemulțumit. Dacă până acum nu am discutat despre aceste lucruri, la un moment dat diferența este făcută și de aceste aspecte. Am întâlnit o echipă bună, organizată foarte bine, foarte greu de pătruns printre adversari, au fragmentat jocul foarte mult, și asta face parte tot din strategie. Le-a și permis arbitrul să fragmenteze foarte mult jocul și să se vaite la fiecare fază, la fiecare contact cu adversarii”, a declarat antrenorul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, imediat după meciul cu Olimpia Satu Mare.

Cu opt puncte acumulate, FC Olt Slatina se află la egalitate cu alte trei echipe, Târgu Mureș, FC Bihor și CS Mioveni. Gruparea pregătită de Dan Oprescu are un meci mai puțin disputat, care va avea loc, miercuri, în deplasare la Târgu Mureș.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 21 Oct. 2013, 14:45 Campionat
Pe aceeași temă