Oprescu: „Mai aveam nevoie de schimbări”

Mihai Andries 17 Nov. 2013, 17:00 Campionat
Oprescu:**

La conferința de presă desfășurată după partida CSM – FC Olt 1-0, antrenorul Slatinei, Dan Oprescu a afirmat că echipa sa a făcut cel mai modest joc din actualul sezon.

„A fost cel mai slab joc din acest campionat, am fost apatici, am avut foarte puține ocazii, iar în apărare am greșit mult. Vâlcea a fost mai bună! Nu am avut forță în atac, a fost meciul în care s-a simțit cel mai mult lipsa atacanților clasați, avem trei jucători de bază accidentați, Nkongue, Drăghici și Ion. Singurul aspect pozitiv a fost evoluția lui Mihai Căpățână, un jucător de 17 ani, a fost cel mai bun de la noi. Am efectuat repede modificările, am riscat, dar să fim serioși, după cum am jucat, mai aveam nevoie de schimbări…Felicit Vâlcea și îi doresc baftă în continuare” a apreciat Oprescu.

Tehnicianul Oltului speră ca echipa sa să prindă locul 6

„Nu se pune problema de promovare, dar vrem să intrăm în play-off. Pentru promovare se luptă CSU Craiova, Bistrița, Vâlcea și Târgu Mureș, acestea sunt favoritele. La ce buget are, CSU se distanțează clar, este în stare de orice. Nu credeți că sunt surprinzătoare transferurile făcute de Craiova în ultima perioadă?” a mai spus Dan Oprescu.

 

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto de Dan LIXANDRU

Mihai Andries 17 Nov. 2013, 17:00 Campionat
Pe aceeași temă