Oprescu: „Îmi pare rău că nu am avut aceeași atitudine în meciurile anterioare”

Marius ANGHEL 11 May. 2014, 18:36 Campionat
Oprescu:**

FC Olt a pierdut, scor 1-0, meciul din deplasare cu ASA Târgu Mureș, formație ce nu a cedat puncte în play-off. Slătinenii au încheiat jocul contra liderului cu patru juniori A pe teren, făcându-și debutul în Liga a II-a un alt jucător tânăr, Mircea Șcheau.

În sezonul regulat, FC Olt Slatina a obținut rezultate foarte bune contra celor de la ASA Târgu Mureș, înregistrând o victorie și o remiză. În play-off, ardelenii au arătat o formă excelentă, reușind victorii pe linie, care le-au adus statutul de lider. Favorită, ASA Târgu Mureș s-a impus cu ceva emoții, golul venind în minutul 70. După o pătrundere a lui Hora, care a centrat în careu, jucătorul de culoare Amauri a reluat în poartă din câțiva metri. FC Olt a fost la un pas de a restabili egalitatea, însă lobul lui Marincău, care l-a văzut ieșit dintre buturi pe goalkeeper-ul Stăncioiu, a trecut puțin peste transversală (min. 77). Slătinenii ar fi putut evolua în superioritate, din primul act, însă Bobi Verdeș, care avea un cartonaș galben, a fost iertat de al doilea, pentru un henț evident.

Șapte jucători sub 21 de ani au evoluat cu Târgu Mureș

Tehnicianul grupării oltene, Dan Oprescu, a rulat în meciul cu ASA, șapte jucători sub 21 de ani. Dintre aceștia, patru au fost componenți ai echipei de juniori A a clubului. Dacă Covalschi, Mihai Căpățînă și Florin Ștefan au mai bifat minute în Liga a II-a, primii doi evoluând chiar titulari, Mircea Șcheau a debutat în eșalonul secund contra celor de la Târgu Mureș, formație ce în sezonul viitor cel mai probabil va activa în Liga I.

Oprescu, speră ca jucătorii săi să aibă aceeași determinare arătată în deplasarea de la Târgu Mureș, în meciurile rămase de disputat în play-off.

Chiar dacă nu au revenit cu puncte, antrenorul divizionarei secunde slătinene a apreciat angajamentul în joc. „Îmi pare rău că nu am avut atitudinea asta și disciplina tactică și în meciurile anterioare, dar sper ca băieții să le aibă în celelalte jocuri. În momentul în care fac asta, nu ai cum să fii supărat, indiferent de rezultat. Am încercat să nu le lăsăm spații adversarilor, să nu-și poată pune în valoare calitățile individuale, pentru a nu-și crea ocazii periculoase. În mare parte am și reușit. Jucătorii tineri care au evoluat s-au comportat foarte bine. Astfel de meciuri ne permit nouă să le antrenăm emoțiile”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina.

În runda viitoare, FC Olt Slatina va primi vizia grupării CSU Craiova. Meciul se va disputa pe Stadionul „1 Mai”, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 11 May. 2014, 18:36 Campionat
Pe aceeași temă