Oprescu: „Fără eliminare, câștigam meciul”

Marius ANGHEL 23 Oct. 2013, 23:38 Campionat
Oprescu:**

Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu apreciază că arbitrajul le-a fost nefavorabil și echipa sa a evoluat în inferioritate în urma unei eliminări exagerate dictate de centralul Paul Unimățan, din Zalău.

„A fost un meci așa cum ne așteptam. Știam că adversarul nu se descurcă dacă ne închidem. După părerea mea, consider că eliminarea lui Ivănică a fost gratuită. Aceeași decizie se putea lua și la accidentarea lui Crușoveanu, care are capul spart. Cred că dacă evoluam 11 la 11 câștigam meciul. Mă mulțumește că echipa joacă din ce în ce mai bine, crește de la meci la meci, chiar și dacă am pierdut nemeritat unele partide. Era păcat să întrerupem creșterea printr-o înfrângere care era și ea nemeritată”, a spus Dan Oprescu.

Acesta a declarat că echipa sa nu și-a propus promovarea, deocamdată se mulțumește să ocupe un loc în play-off. „Nu ne gândim la promovare, ar fi bine dacă vom avea deocamdată un loc în play off. Cred că încă nu se poate prevedea care vor fi candidatele la promovare, mai e drum lung și sper ca nu arbitrajele să fie cele care vor decide promovatele”, a adăugat antrenorul celor de la FC Olt.

Articol și foto de Mihai VEREȘ

Marius ANGHEL 23 Oct. 2013, 23:38 Campionat
Pe aceeași temă