Oprescu: „Este important că băieții și-au păstrat luciditatea”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2013, 14:56 Campionat
Oprescu:** „Este important că băieții și-au păstrat luciditatea

 Tehnicianul celor de la FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a apreciat, după meciul cu Minerul Motru, faptul că jucătorii săi nu și-au pierdut răbdarea în încercarea de a desface apărarea pe două linii a adversarilor.

Divizionara secundă s-a impus cu 3-0, însă primul gol a venit târziu, în minutul 75. În ciuda victoriei, slătinenii nu s-au bucurat prea mult, gândurile fiind îndreptate spre meciul cu UTA, ce se va disputa, miercuri, cu începere de la ora 14.00.

„Ne așteptam să se apere, este important că băieții și-au păstrat luciditatea și au avut încredere că vor marca până la urmă. Într-adevăr, Ciobanu, Ene, chiar și Cuedan au intrat foarte bine în joc, sper să fie un început bun pentru toți, în special pentru Ene, care are nevoie de încredere. Meciul cu UTA va fi la fel ca toate celelalte, așa cum am mai spus echipele sunt foarte echilibrate, sunt puține lucruri care fac diferența. Lista jucătorilor indisponibili s-a mărit, iar asta mă îngrijorează”, a declarat antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, după meciul cu Minerul Motru.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 04 Nov. 2013, 14:56 Campionat
Pe aceeași temă