Oprescu după victoria cu orădenii: „Am avut răbdare și până la urmă am reușit să marcăm”

Marius ANGHEL 19 Mar. 2015, 15:54 Campionat
Oprescu după victoria cu orădenii:**

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, se aștepta ca orădenii să mizeze pe o defensivă bine organizată, în încercarea de a obține măcar un egal pe Stadionul „1 Mai”. În cele din urmă, slătinenii au reușit să desfacă apărarea oaspeților, obținând o victorie muncită, scor 2-0.

Slătinenii n-au avut parte de un joc ușor cu FC Bihor, formație ce s-a apărat pe două linii până la primirea golului. În aceste condiții, antrenorul grupării FC Olt, Dan Oprescu, a apreciat faptul că jucătorii săi au avut răbdare în a-și construi acțiunile ofensive, în cele din urmă reușind să puncteze pe tabelă.

„Un meci cu un specific aparte, FC Bihor a venit să se apere, a început jocul cu trei fundași centrali, a aglomerat foarte bine zona centrală, au fost foarte puține spații, important este că am avut răbdare, iar până la urmă am reușit să marcăm. Mă bucur că am reușit să câștigăm, pentru că, vedeți, încep să apară accidentări, sunt jucători care sunt în stare de suspendare, este bine că în astfel de condiții am reușit să obținem cele trei puncte”, a declarat Oprescu după victoria, scor 2-0, cu FC Bihor.

„Meciul cu Satu Mare va fi echilibrat”

Dacă în meciul precedent, cu Metalul Reșița, împotriva slătinenilor au fost acordate trei penalty-uri, unul dintre ele pentru un henț, slătinenii n-au primit lovitură de la unsprezece metri cu FC Bihor, deși situația a fost cam aceeași. Cu toate astea, tehnicianul Dan Oprescu a evitat să comenteze arbitrajul, limitându-se la a vorbi despre meciul cu Olimpia Satu Mare, acolo unde speră ca echipa sa să fie arbitrată corect.

„Nu vreau să discut despre arbitraj, cred că s-a văzut dacă a fost sau nu penalty la acel henț. Ne așteaptă o deplasare lungă la Satu Mare, va fi un meci la fel de echilibrat, sper doar că s-au terminat ofertele trei în unu”, a spus Oprescu, întrebat despre faza penalty-ului neacordat.

Meciul Olimpia Satu Mare – FC Olt Slatina se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 19 Mar. 2015, 15:54 Campionat
Pe aceeași temă