Oprescu: „După aspectul jocului meritam să câștigăm”

11 Sep. 2011, 16:00 Campionat
Oprescu:**

FC Olt Slatina a pierdut confruntarea de pe teren propriu cu Unirea Alba Iulia, scor 1-2, deși s-a aflat în avantaj pe tabela de marcaj și a avut momente bune în care a dominat jocul. Cu toate astea, oaspeții, veniți pentru a scoate un rezultat de egalitate, au plecat în cele din urmă cu toate cele trei puncte.

FC Olt Slatina a deschis scorul în minutul 35, după ce, puțin mai devreme, Huțanu ratase incredibil, singur cu portarul din 6 metri. Alin Mihai a ridicat tribuna în picioare, reușind să puncteze pe tabela de marcaj cu un șut frumos de la 18 metri, fără speranță pentru Pascal. Bucuria nu a durat decât un minut, Pecarov reușind să egaleze în urma unei pătrunderi mult prea ușoare în careu, cu un șut de la 16 metri. Pe final de repriză FC Olt ar fi putut majora avantajul, însă Giurcă nu a profitat de pasa trimisă pe culoar de Dragalina, goalkeeper-ul oaspeților suflându-i mingea cu piciorul la 3 metri de poartă. După ieșirea de la cabine, tot FC Olt Slatina a fost mai prezentă în joc, însă Huțanu, Pavel și Giurcă au irosit bune oportunități de a marca. Minutul 78 a adus golul victoriei oaspeților. În urma unei acțiuni purtate pe partea dreaptă, Bâlu a pătruns, din nou mult prea ușor în careu, învingându-l pe Bugiu cu un șut la colțul lung. Deși în ultimele zece minute de joc, gazdele s-au aflat în superioritate numerică, jucătorul celor de la Unirea Alba Iulia, Mureșan primind direct cartonașul roșu pentru o lovitură fără minge asupra lui Dan Ignat, nu au reușit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj.

„Avem multe momente bune, dar care nu sunt dublate de curaj”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a declarat la finalul jocului că echipa sa merita un rezultat pozitiv, însă lipsa experienței i-a privat de obținerea punctelor puse în joc.

„Nu știu dacă și un egal ar fi fost nedrept, dar ținând cont că la final s-a terminat 2-1, mă mulțumeam cu un egal. Cred că după aspectul jocului meritam să câștigăm, însă ne așteptam la ceea ce s-a întâmplat astăzi pe teren, în sensul că la un moment dat adversarii să aglomereze foarte bine jocul, să se apere pozițional și noi să nu reușim să desfacem apărarea adversă, să nu avem soluții. De asta l-am și băgat pe Niță în repriza a doua, în speranța că va reuși prin experiența lui să aducă acel plus, să desfăcă apărarea, să ia o acțiune individuală unu contra unu, nu a reușit acest lucru, iar contrar cursului jocului am primit un gol, pot să spun o fază identică ca cea din prima repriză, deși am discutat cu jucătorii că trebuie să rupă jocul cât mai departe de poartă, patru jucători au fost depășiți foarte ușor și s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. S-a simțit foarte mult lipsa lui Lengyel.
Într-adevăr avem multe momente bune, dar care nu sunt dublate de curaj. Nu avem curaj pe faza de atac, nu avem curaj să luăm acțiuni individuale unu contra unu atunci când jocul o necesită. Lipsa de experiență se vede. Am anticipat că va fi cel mai greu meci de până acum, așa cum spuneam mă gândeam că se vor apăra pozițional, iar noi să nu avem soluții să-i desfacem”
, a declarat Dan Oprescu.

Sursa: Gazeta Nouă

11 Sep. 2011, 16:00 Campionat
Pe aceeași temă