Oprescu: „Cel puțin de patru etape echipa joacă bine și sunt șanse mari să reușim să venim cu puncte de la Timișoara”

Mihai Andries 27 Oct. 2014, 17:54 Campionat
Oprescu:**

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a apreciat evoluția echipei în confruntarea cu Olimpia Satu Mare. Jucătorii săi au înregistrat al patrulea rezultat pozitiv consecutiv, obținând puncte prețioase care îi readuce în lupta pentru accederea în play-off.

Tehnicianul divizionarei secunde slătinene, Dan Oprescu, se aștepta ca adversarii să se apere foarte bine, în speranța obținerii unui punct, însă în cele din urmă jucătorii săi au găsit drumul spre victorie, continuând astfel seria rezultatelor bune. 

„Oaspeții au avut o apărare supraaglomerată, ne așteptam să se întâmple asta, dar băieții au avut răbdare, i-ați auzit probabil încurajându-se în teren că până la urmă vor reuși. Ceea ce este important e că echipa joacă fotbal. Am avut posesie, și-au creat ocazii, unele au fost și ratate, au și reușit să marcheze două goluri, păcat de golul primit, din punctul meu de vedere nemeritat. A fost o deviere nefericită, păcat pentru că echipa s-a comportat bine spre foarte bine”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, după victoria cu 2-1 obținută cu Olimpia Satu Mare.
 
„Sunt șanse mari să revenim cu puncte de la Timișoara”
 
Neînvinsă în ultimele meciuri, FC Olt Slatina va avea parte, în ultimul meci din cadrul turului sezonului regulat, de o deplasare dificilă. ACS Poli Timișoara, privită drept marea favorită la promovare, este adversara slătinenilor în weekend. Oprescu este încrezător, având în vedere evoluția echipei din ultima perioadă.
 
„Chiar și în meciurile în care am făcut egal – pentru că avem destule terminate la egalitate – noi am încercat să câștigăm. Acum depinde dacă și reușim. Important este că cel puțin de patru etape echipa joacă bine și sunt șanse mari să reușim să venim cu puncte de la Timișoara. Repet, eu sunt mulțumit că echipa joacă. Așa cum am spus-o, încă de la început, trebuie să avem răbdare pentru că echipa se va comporta din ce în ce mai bine”, a mai spus tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.
 
Pe lângă punctele prețioase obținute în ultimele meciuri, slătinenii au stat foarte bine în defensivă. Dacă autogolul din meciul cu Olimpia Satu Mare ar fi fost evitat, echipa ar fi înregistrat al patrulea meci fără gol primit.
 
Sursa: Gazeta Nouă
Mihai Andries 27 Oct. 2014, 17:54 Campionat
Pe aceeași temă