Oprescu: „Ar fi fost nemeritat un egal. Cât am fost unsprezece, adversarii nu au contat”

Marius ANGHEL 17 Nov. 2014, 15:50 Campionat
Oprescu:**

În zece oameni, slătinenii s-au impus cu 2-1 pe terenul echipei FC Caransebeș. Suspendat, Oprescu a urmărit evoluția elevilor săi din tribună, însă a transmis tot timpul, telefonic, informații satff-ului aflat pe bancă.

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a apreciat atitudinea jucătorilor săi, care au luptat până în ultimul minut pentru victorie, în condițiile în care efortul depus a fost extraordinar, evoluând aproape o repriză în inferioritate.

„Ar fi fost nemeritat și egalul pentru că echipa a jucat foarte bine. Cât am fost unsprezece, adversarii nu au contat, ne-am creat foarte multe ocazii. Am făcut puțin pasul înapoi, după eliminare, însă chiar și așa am avut ocazii foarte mari, printre care două bare. Băieții au jucat extraordinar, s-au dăruit, au avut încredere că putem câștiga. Chiar discutam cu ei, dacă au încredere, pot învinge pe oricine. Este o victorie muncită, meritată, la capătul unui joc pe care l-am controlat”, a declarat Dan Oprescu, vizavi de meciul cu FC Caransebeș.

În actualul sezon, slătinenii au evoluat în patru meciuri în inferioritate, însă niciunul dintre ele nu a fost pierdut, înregistrând trei remize, iar de această dată chiar victorie.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Nov. 2014, 15:50 Campionat
Pe aceeași temă