Oprescu: „Am jucat cu teamă”

06 Nov. 2011, 10:24 Campionat
Oprescu:**

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu a declarat la finalul întâlnirii cu Juventus București că în jocul echipei s-a simțit o oarecare teamă, dată fiind importanța câștigării partidei. O victorie le-ar fi adus ieșirea din zona retrogradării, însă alb-vișiniii nu au reușit să obțină decât un punct.

„Nu am făcut cel mai bun joc, am jucat cu frică, am vrut să-l tratăm mai serios decât pe celelalte, dar am jucat cu teamă. Asta din cauza lipei de experiență, a lipsei de valoare a jucătorilor. Nu este vorba de mobilizare, la unii s-ar putea să fie maximum din ceea ce pot da. Mă abțin să vorbesc despre arbitraj, nu vreau să dezvolt.

Toate meciurile sunt foarte grele, încercăm să vedem din astea trei meciuri ce puncte putem să câștigăm, iar în iarnă tragem linie și vedem ce facem. M-am temut de acest meci, chiar le-am spus băieților că este un meci cu totul aparte tocmai pentru că jucăm cu o echipă care este sub noi, iar astăzi era printre puținele șanse în care ei ar fi putut câștiga puncte, pentru că etapa următoare au meci acasă cu Poli Timișoara, și-au făcut calcule să vină să câștige puncte, de aici și meciul foarte greu”, a declarat Dan Oprescu.

sursa: Gazeta Nouă

06 Nov. 2011, 10:24 Campionat
Pe aceeași temă