Oprescu: „Am câștigat fără drept de apel. Cred că s-a pus doar problema scorului”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Dec. 2014, 14:20 Actualizat: 07 Dec. 2014, 14:21 Campionat
Oprescu:  „Am câștigat fără drept de apel. Cred că s-a pus doar problema scorului”

În declarația sa lăsată la finalul partidei de la Slatina, pe lângă faptul că recunoștea meritul gazdelor pentru victoria cu 3-1, Dan Cuedan, antrenorul „șoimilor” remarca faptul că: „Nu e suficient să ai posesie și situații de a marca”. Omologul său de pe banca echipei FC Olt nu dorește să se lanseze în polemici cu tehnicianul arădenilor și-i dă replica printr-un citat al marelui fizician Albert Einstein: „Ceea ce vezi depinde de metodele pe care le folosești în interpretarea observațiilor făcute”.

Caracterizând jocul de sâmbătă dimineață, Dan Oprescu a spus următoarele: „Am câștigat fără drept de apel, victoria noastră este mai mult decât meritată. Am avut momente de fotbal încântător, ce au ridicat tribuna în picioare, cred că s-a pus doar problema scorului”.

După 14 meciuri disputate în acest campionat, FC Olt ocupă locul 6, iar Dan Oprescu speră ca echipa să urce și mai mult în clasament. „Obiectivul nostru este unul din locurile 1-6, iar după fotbalul pe care-l prestăm de 9 meciuri încoace, exceptând partida de la Timișoara, cred că merităm să fim și, de fapt acolo tindem, pe 3 sau 4. Pe fondul lipsei de omogenitate, am început mai greu sezonul, dar după ce ne-am legat am crescut de la meci la meci. Evoluțiile și rezultatele bune au venit și pe fondul antrenamentelor făcute pe noua suprafața sintetică, ce ne-a permis să dezvoltăm jocul de posesie”, a adăugat antrenorul Oltului.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Dec. 2014, 14:20 Actualizat: 07 Dec. 2014, 14:21 Campionat
Pe aceeași temă