Oprescu: „A fost un meci așa cum ne așteptam”

Marius ANGHEL 07 Oct. 2013, 14:04 Campionat
Oprescu:**

Tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a recurs la câteva modificări în unsprezecele de start, în meciul cu Metalul Reșița, pe considerentul că adversarul are câțiva jucători de viteză, care i-ar fi putut surprinde. Slătinenii s-au impus cu scorul de 2-1, însă ar fi putut obține victoria de o manieră categorică, după aspectul ocaziilor.

Antrenorul celor de la FC Olt Slatina a început meciul cu o formulă de start puțin schimbată față de jocurile precedente, N Kongue fiind rezervă. De asemenea, Crușoveanu l-a înlocuit, în acest joc, în centrul defensivei pe Raul Marincău. Surpriza a reprezentat-o titularizarea jucătorului născut ”94, sosit de la Dinamo II, Cristi Ciobanu, care la prima prezență în tricoul celor de la FC Olt Slatina s-a descurcat bine.

Antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu, s-a arătat mulțumit de joc, dar mai ales de rezultat. Totodată, tehnicianul a admis faptul că s-a ratat din nou foarte mult.

„A fost un meci așa cum ne așteptam, destul de greu, o echipă care aleargă foarte mult, care joacă fotbal, a câștigat cu 3-1, la Craiova, fără drept de apel, știam că ne așteaptă un meci greu, am schimbat puțin la registrul tactic, am introdus alți jucători în echipă, important este că am câștigat, asta ne-am dorit. Până acum am jucat două meciuri bine, unele chiar foarte bine și nu am reușit să luăm niciun punct, de data aceasta este important că am câștigat. Într-adevăr, puteam avea un avantaj mai mare, din păcate asta este în continuare problema noastră cea mai mare, ne creăm foarte multe ocazii, dar ratăm foarte mult. Ați văzut, de la 2-0, putea să fie 3-0 sau 4-0, dar în loc să fie așa, au dat ei gol în cele din urmă și am suferit pe final de meci. Drăghici din păcate s-a reaccidentat, să vedem cât va lipsi. Acum îmi pare bine că nu se joacă sâmbătă meciul cu Târgu Mureș, pentru că avem nevoie de el și sper ca până la următorul meci acasă, cu Olimpia Satu Mare, să fie refăcut”, a declarat Dan Oprescu, imediat după încheierea meciului cu Metalul Reșița.

FC Olt Slatina se află pe locul șapte, la două puncte de echipa de pe locul secund și la patru lungimi distanță de lider, Gloria Bistrița, clasamentul fiind foarte strâns.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 07 Oct. 2013, 14:04 Campionat
Pe aceeași temă