Olteanu: „Ne-am bătut singuri. Au avut toate condițiile și iată care este răspunsul echipei”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 09:10 Campionat
Olteanu:**

CS Mioveni își punea mari speranțe în confruntarea din Calea Aurel Vlaicu. Punctele erau necesare ca aerul pentru argeșeni în încercarea de a nu ieși din „cărțile” play-offului, așa că golul lui Surugiu le-a schimbat automat obiectivul.

„Șansele noastre de a ne clasa în primele șase echipe la finalul sezonului regulat sunt aproape de zero. Chiar dacă mai sunt destule meciuri, cu o astfel de atitudine față de fotbal nu putem avea pretenții. Trebuie să ne concentrăm pe lupta din play-out, de mâine începem analizele, după care vom lua și niște măsuri. Totul e posibil, inclusiv schimbarea staff-ului tehnic”, a explicat Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al Mioveniului.

Vorbind și despre desfășurarea ostilităților în partida din Calea Aurel Vlaicu, „oficialul” argeșenilor a fost dur cu ambele formații. „Sincer vă spun, orice altă echipă din serie ar fi câștigat la Arad astăzi. Noi am reușit performanța de a ne bate singuri. Am jucat mult mai slab decât la Râmnicu Vâlcea, nu înțeleg ce s-a întâmplat cu jucătorii noștri la pauză. S-au întors pe teren cu umerii plecați, i-au lăsat adversarului inițiativa, iar maniera în care am primit golul e de-a dreptul rușinoasă. E nepermis să tratezi atât de ușor o banală degajare a apărării adverse, să permiți să se dezvolte o fază cum a fost cea din care a marcat UTA. Nu am explicație pentru această lipsă de concentrare din partea jucătorilor noștri, cum nu pot să cred că am pierdut în fața unei echipe ce a făcut o pregătire de iarnă mult sub a noastră. Mioveniul a avut toate condițiile și iată care este răspunsul echipei. Suntem foarte dezamăgiți”, a adăugat Olteanu.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 09 Mar. 2014, 09:10 Campionat
Pe aceeași temă