Olteanu: „Ne-am bătut singuri. Au avut toate condițiile și iată care este răspunsul echipei”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Mar. 2014, 09:10 Actualizat: 09 Mar. 2014, 09:11 Campionat
Olteanu:  „Ne-am bătut singuri. Au avut toate condițiile și iată care este răspunsul echipei”

CS Mioveni își punea mari speranțe în confruntarea din Calea Aurel Vlaicu. Punctele erau necesare ca aerul pentru argeșeni în încercarea de a nu ieși din „cărțile” play-offului, așa că golul lui Surugiu le-a schimbat automat obiectivul.

„Șansele noastre de a ne clasa în primele șase echipe la finalul sezonului regulat sunt aproape de zero. Chiar dacă mai sunt destule meciuri, cu o astfel de atitudine față de fotbal nu putem avea pretenții. Trebuie să ne concentrăm pe lupta din play-out, de mâine începem analizele, după care vom lua și niște măsuri. Totul e posibil, inclusiv schimbarea staff-ului tehnic”, a explicat Dumitru Olteanu, președintele Consiliului Director al Mioveniului.

Vorbind și despre desfășurarea ostilităților în partida din Calea Aurel Vlaicu, „oficialul” argeșenilor a fost dur cu ambele formații. „Sincer vă spun, orice altă echipă din serie ar fi câștigat la Arad astăzi. Noi am reușit performanța de a ne bate singuri. Am jucat mult mai slab decât la Râmnicu Vâlcea, nu înțeleg ce s-a întâmplat cu jucătorii noștri la pauză. S-au întors pe teren cu umerii plecați, i-au lăsat adversarului inițiativa, iar maniera în care am primit golul e de-a dreptul rușinoasă. E nepermis să tratezi atât de ușor o banală degajare a apărării adverse, să permiți să se dezvolte o fază cum a fost cea din care a marcat UTA. Nu am explicație pentru această lipsă de concentrare din partea jucătorilor noștri, cum nu pot să cred că am pierdut în fața unei echipe ce a făcut o pregătire de iarnă mult sub a noastră. Mioveniul a avut toate condițiile și iată care este răspunsul echipei. Suntem foarte dezamăgiți”, a adăugat Olteanu.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 09 Mar. 2014, 09:10 Actualizat: 09 Mar. 2014, 09:11 Campionat
Pe aceeași temă