Olimpia nu se retrage din campionat. Merkli: „Oricum federația o să ne dea afară”

Marius ANGHEL 22 Jan. 2018, 14:58 Campionat
Olimpia nu se retrage din campionat.** Merkli:

Ajunsă la -15 în clasament după ce în ședința Comisiei de Disciplină și Etică a FRF de săptămâna trecută a fost penalizată cu încă 26 de puncte, Olimpia Satu Mare nu dă semne că vrea să se retragă din campionatul Ligii 2. Cu toate că șansele de salvare sunt aproape nule, nu mai are sprijin financiar din partea autorităților locale, nu are bani să își continue activitatea și să își plătească foștii și actualii jucători.

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc o ședință a Consiliului Director al Olimpiei în care s-a decis doar încetarea activității celor câțiva salariați ai clubului, urmând ca aceștia să intre în șomaj sau să își găsească alt loc de muncă, scrie Informația zilei.

Președintele Istvan Merkli nu vrea să retragă Olimpia din campionat. „Dacă nu avem obiect de lucru, bani, jucători, nu văd de ce am continua activitatea. Dar nu ne retragem. Oricum federația o să ne dea afară din campionat”, a spus Merkli.

Altfel, pe 25 ianuarie, în ședința Consiliului Local Satu Mare, pe ordinea de zi, va fi un punct dedicat Olimpiei.

Olimpia nu și-a reluat nici până acum pregătirile, nu are în plan nimic în acest sens, după ce la începutul lunii s-a despărțit de majoritatea jucătorilor de la prima echipă și i-a lăsat liberi și pe antrenori, astfel că ar putea fi primul club din Liga 2 care părăsește competiția în acest sezon. Într-o situația asemănătoare se află și ASA Târgu Mureș.

Marius ANGHEL 22 Jan. 2018, 14:58 Campionat
Pe aceeași temă