Oficialii de la Clinceni au pus declarația lui Prunea în vestiar: „Asta i-a înrăit pe jucătorii noștri”

Marius ANGHEL 22 Sep. 2013, 17:11 Campionat
Oficialii de la Clinceni au pus declarația lui Prunea în vestiar:** „Asta i-a înrăit pe jucătorii noștri

Cu o zi înainte de meci, președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea, afirmase că meciul cu Clinceniul nu e un derby și că echipa sa nu are rival în serie, fiind cea mai puternică. După victoria din Copou, oficialii oaspeților au afirmat că au folosit aceste declarații ale lui Prunea pentru a-i stimula pe jucători, lipind chiar „mesajul” președintelui ieșenilor în vestiar. 

„Florin Prunea a declarat înainte de meci că meciul cu noi nu e un derby, iar acest lucru i-a motivat pe jucătorii mei, i-a înrăit. Am și pus declarația lui Florin Prunea în vestiar, iar jucătorii s-au motivat în plus. Dacă vom fi acolo, în față, nu ne vom da deoparte în lupta pentru promovare. Chiar ne așteptam să câștigăm, pentru că avem jucători experimentați în echipă, care au jucat multe meciuri în Liga I. Echipa are salariile la zi, condițiile sunt foarte bune, sper să o ținem tot așa și cu rezultatele”, a precizat Dan Lăzărescu.

Acesta a adăugat că echipa are două baze foarte moderne de pregătire la Dragomirești și la Domnești, cu patru terenuri de antrenament foarte bune.

Unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, Artiom Karamian, a declarat: „Pentru noi este important să jucăm bine și ne dorim să promovăm. Avem o echipă foarte bună, începând de la condițiile de care beneficiem. Am făcut un meci bun, cred că am jucat mai bine și înainte de cartonașul roșu primit de gazde”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Liviu CHIRICĂ‚ (Mediafax)

Marius ANGHEL 22 Sep. 2013, 17:11 Campionat
Pe aceeași temă