„Nu trebuie să le fie frică de niciun adversar”

10 Nov. 2011, 12:27 Campionat
„Nu trebuie să le fie frică** de niciun adversar

Antrenorul principal al FC Botoșani a urmărit partida pe care Viitorul Constanța a disputat-o cu CS Otopeni și nu s-a arătat foarte impresionat de forța adversarului de duminică. Costel Orac vrea ca elevii săi să impună ritmul în meciul cu Viitorul Constanța și să obțină toate cele trei puncte.

„Nu trebuie să le fie frică de niciun adversar. Frica nu are ce căuta în sport pentru că nu se întâmplă niimic deosebit. Ai cele trei variante vis-a-vis de rezultat. Ieri am urmărit un meci pe care l-au avut cei de la Otopeni. Sâmbătă după amiază vom avea vizionare. Să vadă și jucătorii. Vor viziona doar o repriză pentru că nu sunt adeptul de a ține jucătorii prea mult. Noi antrenorii avem datoria să ne documentăm și să scoatem în evidență lucrurile importante”, a spus Costel Orac care a adăugat:

„Eu am o altă concepție vis-a-vis de fotbal. Așa am fost crescut și la Galați și mai ales la Dinamo. Eu îmi doresc întotdeauna de la echipele pe care le antrenez ca cel puțin la meciurile de acasă să fim echipa care impunem jocul iar adversarul să încerce să ne blocheze pe noi. Asta în situația în care în echipa adversă nu este un antrenor de super valoare și atunci trebuie să îți iei anumite măsuri”.

Patru indisponibili pentru meciul cu Viitorul Constanța

Costel Orac nu va putea conta în meciul cu Viitorul Constanța pe Răzvan Atudorei, Florin Acsinte, Eduard Sandu și Dan Văscan. Primii trei sunt accidentați în timp ce Văscan este suspendat în urma cartonașului roșu încasat în meciul cu CSMS Iași.

„Din păcate avem câteva probleme medicale. Atudorei este accidentat. Duminică l-am trecut pe foaie dar nu a fost apt. A făcut o enterocolită. Sandu are ceva probleme la inghinal și mai avem o probleme mai veche cu Acsinte. De asemenea, Văscan este suspendat”
, a spus Costel Orac.

sursa: btonline.ro

10 Nov. 2011, 12:27 Campionat
Pe aceeași temă