„Nu putem spune că am evadat din zona retrogradării”

17 Nov. 2011, 13:08 Campionat
„Nu putem spune că** am evadat din zona retrogradării

Antrenorul principal al FC Botoșani așteaptă ca elevii săi să fie la fel de concentrați și determinați ca în partida cu Viitorul Constanța. Chiar dacă roș-alb-albaștri vor întâlni o echipă aflată în zona retrogradării, Costel Orac îi avertizează pe elevii săi că nu va fi un joc ușor.

„Trebuie să ne respectăm adversarul pentru că altfel nu-i apreciem valoarea adevărată și nu ar fi în regulă. Ar însemna să intrăm relaxați. Chiar dacă am câștigat cu liderul, situația noastră în clasament este aceeași. Nu putem spune că am evadat din zona retrogradării. Avem în continuare minus patru la adevăr și ne interesează punctele. Ca să poți câștiga, trebuie să pleci de la ideea că respecți adversarul și asta înseamnă că pregătești cum trebuie jocul”, a spus Costel Orac.

Manea este principalul pericol pentru FC Botoșani

Tehnicianul spune că CS Otopeni, adversara din etapa a 14-a a botoșănenilor, are în componență câțiva jucători cu experiență la nivelul ligii secunde printre care și Manea, dar în același timp sunt și câțiva jucători foarte tineri.

„Cei de la Otopeni au obiectiv evitarea retrogradării. Am văzut meciul lor cu Viitorul. Am mai luat o casetă cu un joc al lor în deplasare. O să-i văd vineri și în momentul în care discut cu jucătorii la ședința tehnică să știu ce le cer. Au câțiva jucători de valoare. Îl au pe Manea, un jucător foarte bun, cu experiență mare la nivelul ligii a doua și pentru mine este o surpriză că nu a ajuns să joace la un nivel mai înalt. Mai au câțiva jucători tineri”, a spus Costel Orac.

sursa: btonline.ro

17 Nov. 2011, 13:08 Campionat
Pe aceeași temă