„Nu mă tem de aceste probleme de arbitraj la meciul cu Chindia”

29 Mar. 2012, 16:32 Campionat
„Nu mă tem de aceste probleme de arbitraj la meciul cu Chindia

FC Argeș a terminat la egalitate partida din runda precedentă, scor 0 – 0 împotriva celor de la Luceafărul Oradea. O problemă importantă la jocul de la Oradea a fost anularea unui gol valabil marcat de către piteșteni. Managerul general al echipei din Trivale, Cătălin Barbu nu a fost deloc încântat de maniera de arbitraj și a cerut lui Ion Crăciunescu să fie mult mai atent la ceea ce se întâmplă la nivelul eșaloanelor inferioare. De asemenea, acesta spune că nu se teme de eventuale greșeli de arbitraj la jocul de vineri cu cei de la Chindia, chiar dacă la conducerea clubului se află Gheorghe Popescu, iar Ion Crăciunescu a părăsit conducerea echipei din Târgoviște pentru a ocupa postul de președinte al CCA.

– Cătălin cum a fost meciul de la Oradea?
– Nu a fost chiar cel mai bun meci al nostru. Nu am reușit să avem posesie și asta ne-a creat mari probleme.

– Ce ne poți spune despre golul anulat lui FC Argeș?
– Noi am avut un gol perfect valabil ce ne-a fost anulat. Într-adevăr nu am prins noi o zi foarte bună, dar până la urmă trebuie să primim ce trebuie să primim. Sunt probleme serioase de arbitraj și la nivelul Ligii a II-a, iar noi am avut parte de un arbitraj cu multe probleme la jocul de la Oradea.

Crezi că această luptă la promovare este influențată de arbitrii?
– Nu îmi place să spun acest lucru, dar cred că da. Să nu uităm că în turul campionatului am avut parte de nenumărate probleme din acest punct de vedere. Au fost foarte multe eliminări dictate împotriva noastră, iar acest retur a început cu anularea unui gol perfect valabil. Eu sper ca aceste greșeli să fie voite și nu din neștiință, pentru că atunci asta ar însemna că arbitrajul românesc este la pământ. Nu este deloc bine dacă ar fi nici voite, dar măcar nu sunt arbitrii slab pregătiți. Sper ca aceste probleme cu arbitrajele să dispară încetul cu încetul pentru că numai așa putem progresa.

– Ce mesaj i-ai transmite domnului Ion Crăciunescu?
– Îmi doresc ca domnia sa să observe cu mai mare atenție jocurile la care primește diferite semnale că vor fi probleme cu arbitrajele. Deja are destule probleme pe cap cu arbitrajele la nivelul Ligii I și mai toți patronii din prima divizie sunt împotriva lui Ion Crăciunescu. Nu cred că acesta își permite luxul să mai aibă probleme din acest punct de vedere și cu arbitrii din Liga a II-a.

– Te temi de arbitraj la meciul cu Chindia?
– Toată lumea știe că domnul Ion Crăciunescu a plecat de la Chindia în momentul în care a ajuns la CCA. Cu toate acestea nu mă tem de aceste probleme de arbitraj la meciul cu Chindia. Nu mă tem pentru că domnul Crăciunescu este unul onest și nu cred că vrea alte scandaluri. Până la urmă vorbim de un meci cheie al campionatului pentru ocuparea locului trei și cred că cel mai important este ca cele două echipe să decidă pe teren cine este mai bună.

Sursa: Ziarul Top

29 Mar. 2012, 16:32 Campionat
Pe aceeași temă