„Nu mă duc niciodată la CFR! Și dacă mă roagă Băsescu, refuz!”

05 Jun. 2009, 13:40 Campionat

Așa cum ProSport v-a anunțat încă de ieri, oficialii campioanei îl au în vizor pentru un eventual transfer pe fundașul Universității Cluj, Andrei Cordoș.

În ciuda faptului că pentru mulți jucători mirajul echipei campioane reprezintă un adevărat magnet, internaționalul de tineret nici nu vrea să audă de un transfer la marea rivală a `șepcilor`.

Chiar dacă nu neagă oferta oficialilor lui CFR, Cordoș spune că nu ar accepta niciodată să joace pentru trupa din Gruia.

„Nu am vorbit cu nimeni de la CFR și nu știu de unde a apărut aceast zvon. Eu nu știu de ofertă, dar cert e că nu am ce căuta acolo. Nu m-aș duce niciodată să joc pentru CFR. Poate să vină și președintele țării să mă roage că aș refuza. Atât pot să spun deocamdată”, a declarat Cordoș, pentru clujeanul.ro.

Cordoș a depus memoriu la Ligă pentru a deveni jucător liber de contract. Aflat în Feroe, cu naționala de tineret, fundașul a promis că va organiza o conferință de presă la întoarcerea în țară, pentru a le explica suporterilor motivele deciziei sale.

Sursa: clujeanul.ro

05 Jun. 2009, 13:40 Campionat
Pe aceeași temă