„Nu aș vrea să cred că nu au valoare nici măcar de Liga 2”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2012, 21:01 Campionat

Farul Constanța și-a continuat astăzi seria meciurilor slabe din acest sezon cu un nou eșec, scor 1-2, de acesta dată în fața nou promovatei ACS Buftea. Golurile au fost marcate de Ivanovici (49), respectiv Karamyan (60 și 63). Se pare că amenzile primite de jucătorii echipei constănțene după umilința din Capitală cu Dinamo II nu au avut niciun stimul motivator.

După partidă, antrenorul secund Ion Barbu și-a cerut scuze suporterilor și pentru evoluția de astăzi. „Nu prea sunt multe de spus după o astfel de evoluție. Îmi pare rău că am ajuns în situația asta, dar până la urmă trebuie să strângem rândurile să vedem ce putem face. A fost un blocaj psihic. Farul nu a fost niciodată în situația asta. Astăzi echipa a jucat mai bine decât miercuri, la Dinamo II. Suporterii își doresc să vadă fotbal și este normal să fie nemulțumiți. Nu aș vrea să cred că nu au valoare nici măcar de Liga a 2-a”, a spus Ion Barbu, citat de fcfarul.ro.

Cei 100 de fanii fariști prezenți la meci au scandat injurii la adresa finanțatorului FC Farul, Giani Nedelcu.

După această înfrângere, Farul a mai coborât un loc în clasamentul Seriei I, pe poziția a 12-a, și se află la un loc distanță de ultima clasată, Dinamo II. Etapa viitoare, constănțenii se vor deplasa la Târgoviște pentru a juca împotriva Chindiei.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 27 Oct. 2012, 21:01 Campionat
Pe aceeași temă