Noroc cu Pancu! Rapid a debutat cu stângul în Liga 2

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 00:21 Campionat

 Rapidul a debutat cu stângul în liga secundă. Giuleștenii au scos doar o remiză din deplasarea de la Berceni, scor 1-1, Rover Cârstea și Pancu fiind marcatorii.

La meci au asistat, pe lângă Daniel Niculae și Marian Rada, alți 2.000 de suporteri rapidiști care au creat o atmosferă incredibilă pentru stadioanele eșalonului doi.

Rapid a început slab partida cu ACS Berceni, elevii lui Sandu Tăbârcă dând semne de nesiguranță în apărare și arătând că nu sunt obișnuiți cu ce se întâmplă în liga a doua.

Singurii jucători care s-au remarcat la Rapid au fost portarul Drăghia, Ciolacu, Voicu și Pancu, veteranul giuleștean dând dovadă de devotament total chiar și în minutul 90 atunci când făcea pressing.

Adrian Zamfir, unul dintre finanțatorii Rapidului, le-a spus jucătorilor că vor fi iertați pentru că au intrat în grevă și au creat tensiune în cadrul clubului doar dacă vor câștiga primele două partide ale sezonului.

Pancu, nervos după egalul cu Berceni

Daniel Pancu spune că e cazul să ia măsuri. „De acum mă voi implica personal”, a declarat atacantul Rapidului, cel care a marcat și golul giuleștenilor.

„Este cu totul alt fotbal în comparație cu Liga I, trebuie să ne obișnuim foarte repede. Au fost probleme de organizare, este regretabil că jucători de 20 de ani nu au vrut să se antreneze și au avut crampe în timpul meciului. De acum, eu mă voi implica personal în astfel de lucruri. Cine vrea să joace la Rapid trebuie să dea absolut totul!”, a spus Pancu la Digi Sport.

Foto: Alexandru HOJDA

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 00:21 Campionat
Pe aceeași temă