„Nici dacă eram blat nu jucam așa de slab!”

08 Oct. 2011, 15:57 Campionat
„Nici dacă eram blat** nu jucam așa de slab!

Președintele Viitorului Constanța, Pavel Peniu, și-a criticat dur echipa la finalul meciului din Copou pierdut cu 0-1 în fața echipei gazdă CSMS. Peniu a intrat în conflict cu antrenorul Cătălin Anghel după meci, căruia i-a reproșat jocul slab.

„Nici dacă eram blat nu jucam așa de prost. Nu mă așteptam să jucăm atât de slab. Nici Iașiul nu a strălucit, dar fotbalul se joacă pe goluri, iar gazdele au marcat. Nu pot să remarc pe nimeni, la toată lumea am să reproșez ceva, începând cu antrenorul, care trebuie să-și asume vina lui. Nu se poate să jucăm atât de slab. Echipa are cele mai bune condiții pentru a face performanță, iar ei se prezintă ca niște moși pe teren. Nu se pune problema să-l schimbăm pe Anghel. El este tânăr, are timp să crească, dar trebuie să-și asume vina pentru acest joc dezlânat. S-a supărat după meci pentru că i-am spus că nici dacă eram blat nu jucam atât de slab”, a declarat Pavel Peniu.

Snagovul și Dinamo II, cele mai bune

Acesta a afirmat că sunt echipe care joacă mai frumos decât Viitorul sau CSMS în seria I. „Eu mi-aș dori să promoveze Viitorul și CSMS, dar după cum am jucat azi, e greu de spus. La cum s-a jucat azi, ambele echipe ar trebui să se gândească la retrogradare, nu la promovare. Snagovul și Dinamo II sunt mult peste noi”, a mai spus Peniu.

Antrenorul Cătălin Anghel a recunoscut după meci că victoria gazdelor a fost meritată: „Gazdele au câștigat pe merit. Noi am pierdut pentru că ne-a fost frică să jucăm și am făcut greșeli foarte mari, în special în defensivă. Absența lui Cristocea a contat foarte mult, pentru că este un jucător experimentat, care dă încredere echipei, iar uneori tinerețea le joacă feste jucătorilor mei. În opinia mea, nicio echipă nu este de nivelul ligii I”, a spus Anghel.

articol scris de Narcis Pohoață

08 Oct. 2011, 15:57 Campionat
Pe aceeași temă