Nervi întinși la maxim la Tărlungeni! Vâlcea, acuzată de lipsă de fair-play. Bona către Adi Stoica: „Băi, nenorocitule, de ce nu ai dat mingea afară?”

Marius ANGHEL 16 Apr. 2016, 16:39 Campionat

Meci absolut nebun între Unirea Tărlungeni și CSM Râmnicu Vâlcea, câștigat dramatic de oaspeți în minutul 89, după o fază în care brașovenii au acuzat vehemet lipsa de fair-play a jucătorilor vâlceni.

Având doar varianta victoriei pentru a rămâne în lupta pentru un loc de baraj, brașovenii au forțat mai mult în atac, dar au ratat câteva ocazii incredibile. Ghinionistul jocului a fost Sorin Marin, cel care a avut trei șanse uriase de a înscrie. Nervii au cedat pe finalul meciului desfășurat sâmbătă dimineață la Tărlungeni, în cadrul etapei a 2-a din play-out-ul Seriei a II-a, atunci când oaspeții au marcat în urma unui contraatac rapid purtat de Adi Stoica și finalizat de Andrei Neagoe. Brașovenii au acuzat vehement un fault neacordat în faza premergătoare asupra lui Vlăsceanu, care a rămas întins pe gazon.

Dan Bona, antrenorul Unirii, a fost trimis în tribune pentru proteste, iar arbitrul Marian Pană a acordat mai multe cartonașe galbene. „Au fost mulți nervi și multă tensiune la finalul acestui meci. În primul rând cei de la Vâlcea nu au fost corecți cu noi prin faptul că l-au folosit pe Dâlbea. În iarnă noi l-am cedat pe Dâlbea la Vâlcea și am convenit că jucătorul nu va juca în meciurile cu noi. Apoi, acest joc a fost stricat de arbitrul de centru și nu este pentru prima oară când vine la Tărlungeni și are astfel de prestații. Nu ne-a dat un fault la 25 de metri de poarta oaspeților la faza din care a iesit golul lor. Vlăsceanu a rămas accidentat pe gazon, iar cei de la Vâlcea au fost total lipsiti de fair-play netrimițând mingea în afara terenului. Eu nu am mai întâlnit așa ceva! Am fost trimis în tribună pentru că i-am strigat lui Adi Stoica: ‘băi, nenorocitule, de ce nu ai dat mingea afară, nu ai văzut că avem un jucător accidentat?’. Nu am înjurat, dar arbitrul m-a trimis în tribună. Am avut ocazii, din păcate păcătuim la finalizare. Mai sunt opt etape, vom merge înainte”, a spus Dan Bona, la finalul meciului.

După rezultatele înregistrate în etapa a doua a play-out-ului, CSM Râmnicu Vâlcea și-a consolidat prima poziție în clasament și are 24 de puncte, în timp ce Unirea Tărlungeni e pe locul 5 cu 10 puncte și și-a redus și mai mult șansele de a se salva de la retrogradare. Echipele care se salvează direct sau merg la baraj (Olimpia Satu Mare și Universitatea Cluj) au cu 7 puncte mai mult.

UNIREA TĂ‚RLUNGENI    0
CSM RÂMNICU VÂLCEA    1

A. Neagoe ”89

Mihok – Vlăsceanu, Forika, I. Șerban, Seb. Bucur – C-tin. Popescu – M. Burlacu (A. Damian ”82), Minciună, Petra, S. Marin (cpt.) – Petrean (G. Monea ”43)
Rezerve neutilizate: Burlui – Cocan, Păduraru, Vasiloi, Podlesnîi
Antrenor: Dan Bona

Fildan – Oct. Vasile, Ct. Pîrvulescu, I. Stoica (cpt.), D. Dumitrașcu – Artean – Firțulescu (Bg. Geantă ”65), Dîlbea (A. Neagoe ”81), R. Georgescu (I. Marian ”62), Piscanu – C. Stoica  
Rezerve neutilizate: Tufiși – Cucui, L. Iordache, Cl. Ștefan
Antrenor: Adrian Dulcea

Stadion: Unirea (Tărlungeni); Spectatori: 200; Arbitru: Cătălin Marian Pană 1 (București); Asistenți: Alexandra Theodora Apostu 3 și George Bogdan Duță 3 (ambii din Bacău); Jucătorul meciului: Andrei Neagoe 3.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 16 Apr. 2016, 16:39 Campionat
Pe aceeași temă