Nedelcu: „Antrenorul nu poate intra în locul jucătorilor pe teren să înscrie el”

Mihai Andries 25 Mar. 2013, 11:30 Campionat
Nedelcu:**

FC Farul nu reușește cu niciun chip să părăsească ultima poziție din ierarhia Ligii a 2-a. Sâmbătă, constănțenii au pierdut meciul cu Delta și rămân, deocamdată, cu doar zece puncte în 14 partide. Gazdele s-au impus cu 2-0 și îi țintuiesc pe constănțeni în subsolul ierarhiei. Tentativa lor de a pasa „lanterna roșie” se mai amână cu o etapă.

Golurile victoriei tulcene au fost reușite de fostul farist Daniel Florea, care a deschis scorul (și cu ajutorul vântului) în minutul 38, dintr-o lovitură liberă de la 18 m, și de Câju, care a trimis la vinclu de la marginea careului, în minutul 56. FC Farul (antrenor, Alin Artimon) a folosit jucătorii: G. Curcă – Birău, Buzea, I. Popescu, Nițescu – B. Nicola (65 Fuchs), Sg. Popescu, Călințaru (85 Țabără) – Ivanovici, S. Chițu, Stoianof (75 Mucsi). Pe banca de rezerve au rămas Vl. Neagu – Drugă, Ghenciu și Igiroșanu, un vârf de 19 ani din propria pepinieră

„În mare, sunt mulțumit de joc, dar nu pot să nu remarc în sens negativ ratările noastre. În primele zece minute, am avut două ocazii mari. Chițu a fost singur cu portarul la 5 m, dar a tras în bălării. Alta ar fi fost soarta meciului dacă marcam la această fază. Antrenorul îi învață să ducă balonul până la poartă, dar nu poate intra în locul jucătorilor pe teren să înscrie el. Până la golul de 1-0, la care a fost ajutată de vânt, Delta nu a ajuns la poarta noastră. Suntem o echipă tânără, care, după ce primim gol, cedăm mental, nu fizic. Din păcate, văd că joacă mai bine cei tineri decât fotbaliștii cu vârstă, cu experiență, care sunt și cam cel mai bine plătiți din lot. Sunt dezamăgit de prestația unora dintre ei. Așteaptă doar să treacă luna și ia banii. Însă asta e, mergem înainte, important e să acumulăm puncte și să scăpăm de presiunea ultimului loc”, a declarat Giani Nedelcu, patronul FC Farul. Echipa constănțeană întâlnește în etapa următoare, pe teren propriu, liderul FC Botoșani, sâmbătă, 30 martie, de la ora 11.00.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 25 Mar. 2013, 11:30 Campionat
Pe aceeași temă