„Ne interesează doar prima etapă, nu întreg returul”

15 Mar. 2012, 10:44 Campionat
„Ne interesează doar prima etapă,** nu întreg returul

De acum două luni, când președinte executiv al clubului a devenit Florin Prunea, divizionara secundă din Copou își stabilește strategia doar de azi pe mâine. Nu mai există vreun proiect de durată, totul fiind făcut pompieristic, deciziile în mai toate problemele importante fiind luate în ultimul moment, ceea ce dăunează fotbalului ieșean, ale cărui pretenții ar trebui să se întindă în baza unei strategii măcar pe termen mediu, dacă nu chiar pe unul lung.

Întrebat ieri, într-o foarte scurtă discuție telefonică, dacă gruparea pe care o conduce este pregătită pentru atacarea obiectivului de promovare, adică pentru abordarea celei de-a doua părți a sezonului, fostul component al Generației de Aur a răspuns extrem de simplu: „Acum ne interesează doar primul meci oficial din 2012, cel de sâmbătă, de la Dinamo II București, pentru ca mai apoi să stabilim ce vom face. Șansele să câștigăm în Capitală sunt ca înaintea oricărei alte partide, de 50 la sută. Cel mai important meci este acum cel de pe terenul formației secunde a clubului bucureștean Dinamo, adică următorul după seria de amicale susținute de la începutul anului, pe care ne concentrăm cu toată atenția. Nu ne gândim încă la întreg returul, ci în momentul de față la un singur joc. Abia la vară vom putea spune dacă am fost sau nu pregătiți pentru atingerea obiectivului de urcare în elită”.

Apreciem din toată inima faptul că președintele grupării ieșene și-a permis să încalce chiar el dispoziția pe care la începutul săptămânii a dictat-o jucătorilor și antrenorilor – aceea de a refuza dialogul cu presa în aceste zile – și ne-a oferit câteva informații. Am aprecia însă și mai mult dacă răspunsurile d-sale n-ar mai fi atât de seci, dar poate că vorbește în funcție de cum se exprimă echipa pe teren. Îl așteptăm astăzi, la mult-așteptata conferință de presă, să fie ceva mai volubil, pentru că de acum înainte nu prea ne mai arde de glumă, iar cine-l plătește probabil vrea și puncte înapoi, nu doar replici de Capitală.

„Pentru moment, nu ne putem gândi la tot returul, ci doar la partida de la Dinamo II. După aceasta, vom mai vedea ce va fi…”
Florin Prunea, președinte CSMS Iași

sursa: Evenimentul

15 Mar. 2012, 10:44 Campionat
Pe aceeași temă