„Ne-am propus să facem multe, dar nu reușim”

29 Oct. 2011, 17:24 Campionat

Antrenorul principal al CSMS Iași, Ionuț Popa, nu este mulțumit de jocul elevilor săi chiar dacă au reușit să obțină toate cele trei puncte la Botoșani. Tehnicianul ieșean este dezamăgit de ceea ce a găsit la Iași.

„Ne-am propus să facem multe. Nu reușim. Avem mulți jucători accidentați. Sunt jucători care nu au evoluat. Astăzi a fost singurul joc în care nu am avut decât vreo două-trei situații de gol. Până acum am avut cel puțin șase-șapte ocazii. Cu Astra am ratat 23 de ocazii din care 14 singuri cu portarul. Astăzi ne-am propus să nu luăm gol. Am avut câțiva jucători care nu au evoluat la parametrii doriți.

Eu nu sunt un sceptic dar fotbalul nostru are o decădere și o degradare permanentă. Încerc să mă mai abțin. De cele mai puține ori mă abțin că de cele mai multe ori comentez la adresa arbitrilor. Este o pătură socială care îmi creează probleme și cărora le creez probleme prin declarațiile pe care le fac. Astăzi nu mai fac nicio declarație findcă se schimbă ora mâine”, a precizat tehnicianul ieșean.

Sursa: btonline.ro
Foto: Eduard BLAGA

29 Oct. 2011, 17:24 Campionat
Pe aceeași temă