Năstăsie, revenire cu gol

Autor: Mihai Andries Publicat: 31 Mar. 2015, 15:47 Actualizat: 31 Mar. 2015, 15:48 Campionat
Năstăsie,  revenire cu gol

CS Mioveni a obținut prima victorie din 2015 chiar în ultima etapă a sezo­nu­lui regulat în urma unui joc bun făcut la Pâncota. Cel mai bun jucător al Mioveniului în acest meci a fost fără doar și poate Cosmin Năstăsie. Atacantul a revenit pe teren după o accidentare care l-a ținut pe margine în cele patru partide jucate de echipă, în 2015.

Năstăsie s-a lovit în ultimul amical al iernii disputat la Curtea de Argeș și a lipsit echipei în meciurile cu FC Olt, Tărlungeni și Caransebeș. Experimentatul jucător s-a refăcut însă pînă la urmă, iar acum nu numai că a făcut parte din lotul de 18 al echipei în deplasarea de la Pîncota, dar a fost și titular. Mai mult, atacantul a marcat unicul gol al partidei și a fost jucătorul care a ieșit cel mai mult în evidență de la argeșeni.

Năstăsie a alergat mult în acest meci și a reușit multe recuperări, dar a făcut și multe combinații. Antrenorul Claudiu Niculescu l-a ținut pe teren pînă în minutul 88, cînd l-a schimbat cu Nilă, care a avut și el o cazie de a înscrie, singur cu portarul. La final, toată lumea a apreciat revenirea lui Năstăsie și evoluția sa încununată cu gol, fotbalistul arătînd că este un jucător de bază pentru Mioveni.

Articol scris de Silviu MIHAI

Autor: Mihai Andries Publicat: 31 Mar. 2015, 15:47 Actualizat: 31 Mar. 2015, 15:48 Campionat
Pe aceeași temă