Năstăsie, revenire cu gol

Mihai Andries 31 Mar. 2015, 15:47 Campionat
Năstăsie,** revenire cu gol

CS Mioveni a obținut prima victorie din 2015 chiar în ultima etapă a sezo­nu­lui regulat în urma unui joc bun făcut la Pâncota. Cel mai bun jucător al Mioveniului în acest meci a fost fără doar și poate Cosmin Năstăsie. Atacantul a revenit pe teren după o accidentare care l-a ținut pe margine în cele patru partide jucate de echipă, în 2015.

Năstăsie s-a lovit în ultimul amical al iernii disputat la Curtea de Argeș și a lipsit echipei în meciurile cu FC Olt, Tărlungeni și Caransebeș. Experimentatul jucător s-a refăcut însă pînă la urmă, iar acum nu numai că a făcut parte din lotul de 18 al echipei în deplasarea de la Pîncota, dar a fost și titular. Mai mult, atacantul a marcat unicul gol al partidei și a fost jucătorul care a ieșit cel mai mult în evidență de la argeșeni.

Năstăsie a alergat mult în acest meci și a reușit multe recuperări, dar a făcut și multe combinații. Antrenorul Claudiu Niculescu l-a ținut pe teren pînă în minutul 88, cînd l-a schimbat cu Nilă, care a avut și el o cazie de a înscrie, singur cu portarul. La final, toată lumea a apreciat revenirea lui Năstăsie și evoluția sa încununată cu gol, fotbalistul arătînd că este un jucător de bază pentru Mioveni.

Articol scris de Silviu MIHAI

Mihai Andries 31 Mar. 2015, 15:47 Campionat
Pe aceeași temă