Nașii lui Dinamo!

28 Feb. 2009, 21:05 Campionat
Nașii lui Dinamo!

Cu cinci goluri în tur la București și cu patru la Tulcea sâmbătă în prima etapă a returului, Delta Tulcea a făcut în acest sezon instrucție cu echipa lui Țălnar. Cu Matache, Blay, Homei, Vranjcovic sau Mendy în echipa de start, jucători cu nume în fotbalul românesc, Dinamo II n-a putut face față iureșului tulcenilor care, de la 0-1 în minutul 7 au întors meciul în 70 de minute la un categoric 4-1.

 

Fără patru jucători de bază opriți în lotul Farului Constanța în această iarnă, Nanu, Mățel, Pantelie și Larie, la care se adaugă Mișilericu, transferat la Gloria Bistrița și Coconașu, plecat de la echipă, antrenorul Gache a găsit pentru acest meci implanturile potrivite: Petean, Gheară, Borza și Curtuiuș, ultimii doi autori a trei din cele patru goluri ale Deltei.

 

Victoria de ieri este una dulce-amară din moment ce bugetul clubului tulcean este incert pentru acest an calendaristic în care Primăria Tulcea și Consiliul Județean, asociații clubului, trebuie să găsească de la buget sume care să acopere atât datoriile acumulate cât și pentru plata restanțelor la jucători.

 

articol scris de Irinel Călin

 

28 Feb. 2009, 21:05 Campionat
Pe aceeași temă