Mulțescu: „Popa mi-a spus că-mi dă un cap în gură”! „Mulțescu are memorie temporară”, spune Popa

24 Mar. 2012, 19:18 Campionat
Mulțescu: „Popa mi-a spus că-mi dă un cap în gură

La pauza meciului, între antrenorii Ionuț Popa și Gigi Mulțescu a intervenit un mic incident pe tunel spre vestiare, disputa celor doi fiind aplanată de arbitru. „Mi-a spus că-mi dă un cap în gură”, a spus Mulțescu la final.

„Ionuț și-a pierdut capul. S-a luat de jucătorii mei și de conducători, iar eu i-am spus să se potolească și i-am atras atenția arbitrului. Atunci el mi-a spus „vezi că-și dau un cap în gură”. Și-a pierdut capul”, a spus Mulțescu.

În replică, Popa a declarat că „Gigi Mulțescu are memorie temporară. Pe tunel s-a luat de arbitri, țipau pe acolo. Până și maseorul lor făcea scandal. Le-am spus să nu mai facă scandal și să-și vadă de treabă, că nu sunt la ei, la Tulcea. Păi dacă făceam noi la ei așa ceva, luam niște pumni în gură de ne lua dracu”.

Privitor la meci, Mulțescu a declarat: „A fost un meci bun, peste media ligii a doua, chiar de nivelul primei ligi. În prima parte gazdele ne-au surprins cu un presing avansat, am avut și șansă la acel penalti ratat. În partea a doua, după ce jucătorul gazdelor a fost eliminat, jocul a curs în favoarea noastră. Noi luptăm pentru promovare, chiar și Iașiul are în continuare șanse”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Eduard BLAGA

24 Mar. 2012, 19:18 Campionat
Pe aceeași temă