Motivul pentru care Grădinariu a fost chemat la Comisia de Disciplină a FRF. Ce a scris în raport arbitrul Haidiner

Marius ANGHEL 21 Nov. 2017, 17:43 Campionat
Motivul pentru care Grădinariu a fost chemat la Comisia de Disciplină a FRF.** Ce a scris în raport arbitrul Haidiner

Pe lângă rușinea neprogramării în campionat pentru câteva ore, săptămâna trecută, înaintea meciului cu Dacia Unirea Brăila, după ce UTA a decis să plătească prin poștă baremul de arbitraj al brigăzii de la partida cu ASA Târgu Mureș, pe adresa clubului arădean a sosit și citarea directorului general Cogru Grădinariu la Comisia de Disciplină și Etică a FRF din 22 noiembrie. Oficialul utist a spus că decizia comisiei federației la adresa sa „nu are legătură cu faptul că le-a imputat verbal ceva arbitrilor”.

Miercuri, Grădinariu trebuie să se prezinte la București și să explice de ce a intrat la finalul meciului cu ASA Târgu Mureș în vestiarul arbitrilor și le-a ținut morală. Printre cele transmise arbitrilor, utistul i-a cerut lui Haidiner să scrie tot ce s-a întâmplat în raport dacă este bărbat.

Potrivit Aradon, iată ce a notat arbitrul Denis Haidiner în raportul meciului dintre UTA și ASA, în urma căruia Grădinariu a fost chemat la Comisia de Disciplină: „În pauza dintre reprize, directorul general al clubului AFC UTA Arad, domnul Grădinariu Decebal, a venit în tunelul care duce la vestiare și a protestat vehement la maniera de arbitraj, fără alte incidente. După terminarea jocului, a venit în cabina de arbitraj și ne-a spus că vom primi baremul de arbitraj doar prin poștă, ca să ne deranjăm și să muncim și noi pentru acesta, după care a ieșit din vestiar, fără alte incidente. După aceea, a revenit în vestiarul arbitrilor și a repetat treaba legată de baremele de arbitraj. Acesta a fost rugat să părăsească vestiarul, însă a refuzat și l-a părăsit doar după ce a terminat de zis tot ce a avut, dar nu înainte de a-mi adresa fraza «Să scrii în raport ce a fost dacă ești bărbat, deși nu ești»”.

Iată ce spune Grădinariu săptămâna trecută, pentru Sport Arad, despre citarea sa la Comisia de Disciplină și Etică a FRF. „Dacă te lupți pentru echipa ta, poți să fi chemat de mii de ori la Comisie, e ceva natural să fii chemat. Nu am lezat pe nimeni, eu consider că arbitrii, prin modul lor de arbitraj, ne-au lezat pe noi. Eu nu fac scandal, eu aduc argumente. Contraargumentul centralului ar fi fost prestația din teren, care a fost penibilă. Eu nu înjur, nu am spus altceva arbitrilor. În raportul de joc nu scrie niciun cuvânt că aș fi spus eu ceva urât. Nu are legătură chemarea mea la comisie cu faptul că eu le-am imputat verbal ceva arbitrilor”, a spus oficialul clubului UTA.

Marius ANGHEL 21 Nov. 2017, 17:43 Campionat
Pe aceeași temă