„Mister” susține: „Trei jocuri pierdute și din cauza arbitrilor, în play-out avem nevoie de 13-14 puncte”

Mihai Andries 30 Mar. 2015, 19:42 Campionat

Chiar dacă la prima vedere „șoimii” pîncotani au fost avantajați de „centralul” Haidiner, care l-a eliminat după o jumătate de oră a confruntării cu Mioveniul pe brazilianul Ayza în urma a două episoade controversate, simulare și injurii la adresa arbitrului devean, a existat și o fază la care gazdele au fost grav „taxate”.

La rece, la două zile de la disputa cu fosta sa formație, Ionuț Popa a făcut o recapitulare a celor întâmplate de când a preluat teamul din Podgorie. Am pierdut trei jocuri și din cauza arbitrilor. Cu Mioveniul a fost henț în careu și penalty pentru noi, a recunoscut și jucătorul lor. La Timișoara a fost offside la golul lui Cânu, iar la Caransebeș am pierdut în urma a două faze fixe dictate eronat. Asta e o problemă, dar trebuie să ne redresăm în play-out. Dacă s-ar juca cinstit ne-am putea salva, dar părerea mea e că nu se va juca așa, vor apărea surprize plăcute pentru unii și neplăcute pentru alții”, afirmă antrenorul „alb-negrilor”.

Continuându-și raționamentul, „Mister” a adăugat: „Eu bănuiam că Bihorul bate sau face minim egal sâmbătă. Caransebeșul e ca și salvată, iar Vâlcea va juca doar cu juniorii de acum. Pentru a ne salva avem nevoie de 13-14 puncte, pentru că lucrurile merg într-un anumit sens. Nu avem voie să facem prea mulți pași greșiți”.

„Alb-negrii” s-au înnoit cu un echipament și o tabelă pentru schimbări

Pe lângă schimbări de ordin tehnico-tactic, Ionuț Popa s-a implicat și în dotarea echipei cu materiale necesare antrenamentelor, însă aerul nou s-a respirat și la primul meci oficial al lui „Mister” pe terenul din Pîncota.

Dincolo de faptul că experimentatul antrenor a dat sugestii pentru executarea unor lucrări de îmbunătățire a suprafeței de joc, încă de la intrarea echipelor pe teren s-a sesizat…schimbarea vechiului echipament „alb-negru” cu un altul nou. Acesta a fost achiziționat de unul dintre apropiații echipei, Silviu Turc, proprietarul unei florării pe strada 30 decembrie. Numele acesteia, „Laura Flowers”, apare înscripționat pe noile tricouri, alături de ceilalți sponsori principali, Piroș Security și…Pîncota (din păcate cuvântul Primărie lipsește).

Totodată, același om de afaceri arădean a cumpărat și o tabelă electronică cu sprijinul căreia arbitrul de rezervă anunță schimbările de jucători și minutele de prelungire. „Sunt lucruri importante și acestea în activitatea unui club, să ai mingi bune, echipament nou și o astfel da tabelă. Dar noi, pe lângă acestea, avem nevoie în primul și primul rând de rezultate. Până acum, stăm prost la acest capitol”, a comentat Ionuț Popa.

De menționat ar fi că Florăria Laura „alimentează” cluburile Șoimii Pîncota și UTA cu garoafele și trandafirii care ajung la reprezentantele sexului frumos prezente în tribunele celor două stadioane.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 30 Mar. 2015, 19:42 Campionat
Pe aceeași temă