Misiune dificilă pentru Pandurii. Adversara CS Mioveni are golaveraj 7-0 în precedentele două jocuri de pe propriul teren

După eșecul din intermediara de miercurea trecută, scor 1-2, la Motru, cu Academica Clinceni, Pandurii Târgu Jiu va încerca să recupereze punctele pierdute acasă, în deplasarea de la Mioveni. Pregătiți de Florin Marin, argeșenii încă n-au pierdut în acest sezon, având două victorii, ambele acasă, scor 4-0 cu CS Afumați și 3-0 cu Olimpia Satu Mare, și dou[ remize, obținute în deplasările de la Călărași (1-1) și Arad (1-1).

Așadar, fără gol primit pe propriul teren, CS Mioveni pare favorită, dar antrenorul Adrian Iencsi nu se teme de forța ofensivă a gazdelor. De altfel, nici Pandurii n-a pierdut în deplasare, unde a remizat, în runda inaugurală, la Pitești, cu FC Argeș (0-0), iar în urmă cu două etape s-a impus la Metaloglobus (2-1).

„Indiferent de adversar, eu nu sunt genul de antrenor care să joace la egal sau să se gândească să nu ia mai mult de unul-două goluri. Nu mă mulțumesc niciodată cu un punct. Vreau să implementez și jucătorilor mei o mentalitate de învingător. Mergem la Mioveni cu gândul victoriei, chiar dacă ne așteaptă un meci foarte dificil”, a declarat Iencsi.

De partea cealaltă, Florin Marin se așteaptă la un joc dificil cu Pandurii, o grupare pe care însă nu o vede favorită în această dispută, cu toate că are în lot destui jucători cu experiența Ligii 1. „Întâlnim o echipă imprevizibilă, cu potențial ofensiv bun. Dar, au și ei problemele lor și mă refer aici la lipsa de omogenitate. Însă, au în lot jucători care au evoluat în trecut în Liga 1, cum ar fi portarul Stanca, jucătorii de câmp Homei, Lung, Bujor, Trifu, Ciprian Rus… Deci sunt vreo șase-șapte jucători cu experiență pentru nivelul Ligii a 2-a. Eu nu-i văd favoriți în ciuda acestui fapt, dar este totuși un joc dificil. Adversarul a înscris trei goluri Chindiei, alte trei celor de la Metaloglobus… Punctele sunt foarte importante pentru noi și trebuie să tratăm jocul cu maximă seriozitate ca să câștigăm cele trei puncte. Sunt foarte importante pentru noi! Se joacă, seara, la 18,30, la o oră care ar trebuie să se dispute toate meciurile din campionat. Pentru că, atunci când sunt căldurile jucătorii sunt în dificultate din cauza temperaturilor și spectatorii suferă și ei în tribune”, a spus Marin.

Partida CS Mioveni – Pandurii Târgu Jiu se desfășoară astăzi, de la ora 18:30, și va fi televizată în direct de DigiSport 1.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

Pe aceeași temă