Miroslava vrea să își mențină seria de victorii și după meciul cu FC Argeș. Adrian Kerezsy: „Ne dorim să debutăm cu dreptul în noul an”

Miroslava vrea să își mențină seria de victorii și după meciul cu FC Argeș.** Adrian Kerezsy:

Știința Miroslava are parte de un debut de foc în noul an, urmând să întâlnească sâmbătă, de la ora 11:00, pe propriul teren, una dintre fruntașele clasamentului, FC Argeș. Elevii lui Adrian Kerezsy au avut un parcurs de excepție în finalul anului trecut, cu trei victorii consecutive, serie ce a propulsat echipa din comuna învecinată Iașiului dincolo de linia „roșie”.

Știința s-a întărit vizibil în pauza competițională, a transferat în fiecare compartiment, și-a întărit linia mediană cu experimentatul Ciprian Milea, iar rezultatele din amicale sunt semnale clare că gruparea ieșeană poate face un retur de campionat bun, care să o ferească de grijile retrogradării. Știința a disputat șapte meciuri amicale și le-a câștigat pe toate, în ultimele trei marcând 17 goluri!

În ciuda unui adversar dificil la start, antrenorul Adrian Kerezsy este optimist că echipa sa va debuta cu dreptul în noul an.

„Întâlnim o echipă bună, de tradiție, care s-a întărit în această perioadă atât la nivelul lotului, cât și al staffului. Au adus un antrenor experimentat, dar și jucători cu nume cum sunt Ciucă, Martin, care au trecut pe la Iași. Cel puțin la nivel declarativ, am înțeles că echipa argeșeană vizează locul 3, care duce la baraj. Va fi greu, dar am mare încredere în lotul de jucători și sper într-un rezultat pozitiv în acest meci. Îmi doresc să debutăm cu dreptul în acest an și să luăm cele trei puncte”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy.

Va fi un meci de luptă

Terenul de la Uricani va fi destul de greu la ora jocului, de aceea tehnicianul echipei ieșene se așteaptă la un meci de luptă. „Terenul va fi destul de greu, va fi un meci de luptă, iar echipa care va alerga mai mult și care se va dărui mai mult va avea câștig de cauză. Întâlnim o echipă bună, dar avem și noi atuurile noastre. Rezultatele foarte bune din pregătire și evoluția echipei îmi dau speranțe că vom face un retur bun, ne dau încredere pentru jocurile oficiale. Vom lua fiecare meci în parte și vom încerca să scoatem cât mai multe puncte, iar la final, când vom trage linie, să fim deasupra locului 15″, a mai spus Kerezsy.

Tehnicianul are tot lotul valid pentru acest prim meci din 2018, doar Horia Crișan fiind incert.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă