Miroslava a rupt seria înfrângerilor cu Luceafărul, într-un meci în care a marcat în inferioritate numerică. Kerezsy: „E un rezultat care ne poate descătușa”

Știința Miroslava a reușit să întrerupă seria rezultatelor negative cu o remiză în deplasare, 1-1 pe terenul Luceafărului Oradea, o altă formație aflată în suferință, pe loc retrogradabil. Rezultatul este cu atât mai important cu cât ieșenii au jucat din minutul 33 în inferioritate numerică, după eliminarea directă a căpitanului Alexandru Marin, și au revenit pe tabelă cu un gol marcat de Alexandru Corban, în minutul 72.

Antrenorul ieșenilor, Adrian Kerezsy, consideră că rezultatul este foarte bun pentru moralul jucătorilor înaintea ultimelor partide din acest an.

„Este un rezultat bun, obținut în condiții speciale. Am jucat 60 de minute în inferioritate numerică, dar chiar și așa am reușit să revenim pe tabelă și să egalăm. Gazdele au avut câteva ocazii, dar după ce Marin a fost eliminat, și noi am avut ocazii de a marca golul victoriei, astfel că rezultatul este echitabil în opinia mea. Este un punct foarte important pentru moral, un rezultat care ne poate descătușa. Îmi felicit jucătorii pentru determinare și pentru caracter, pentru faptul că au crezut că pot obține un rezultat bun, chiar dacă au jucat o oră în inferioritate numerică”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy. În ciuda acestei remize, ieșenii rămân pe ultima poziție în Liga 2, cu 13 puncte, cu unul mai puțin decât Foresta Suceava și cu patru în spatele Luceafărului.

Miroslava va juca în ultima etapă a turului cu Ripensia Timișoara, pe teren propriu, vineri, 24 noiembrie, de la ora 14:00. Meciul a fost devansat cu o zi la cererea echipei de pe Bega.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Bihon

Pe aceeași temă