Mihalcea: „Vreau ca și la vară să fim revelația campionatului!”

Mihai Andries 09 Dec. 2013, 13:00 Campionat
Mihalcea:**

Privită cu scepticism, numirea lui Adrian Mihalcea ca antrenor principal la Unirea Slobozia s-a dovedit a fi cea mai inspirată soluție pentru banca tehnică a echipei. Și nu o spun prietenii antrenorului ci rezultatele echipei de fotbal, cea care a terminat anul 2013 pe un loc la care nu prea visa cineva: poziția secundă, la egalitate de puncte cu Rapid București, echipă căreia Unirea i-a administrat prima și singura înfrângere din tur.

„Mă mândresc că sunt antrenorul unei echipe care a demonstrat în această toamnă că poate spera la lucruri mărețe, și nu folosesc cuvinte mari. Dacă astăzi s-ar fi terminat campionatul noi am fi fost una dintre echipele care ar fi promovat. Este greu, știm cu toții că sunt echipe mult mai faimoase, cu o istorie fotbalistică în spate, dar putem fi surpriza plăcută a campionatului. Noi asta ne dorim, să fim revelația campionatului și în vara anului viitor.”, spune Adrian Mihalcea după primul tur de campionat din cariera sa de antrenor.

Fostul atacant care și-a încheiat cariera la Unirea Slobozia în vara acestui an n-a vrut să divulge ce le-a spus jucătorilor săi înaintea ultimelor 9 meciuri, încheiate cu două rezultate de egalitate și șapte victorii dar recunoaște că a avut de lucru cu sentimentul de auto-mulțumire: „Am avut probleme în a-i motiva pe jucători înaintea meciului din deplasare cu Unirea Tărlungeni, acolo unde am avut noroc pe final și am câștigat la limită. Veneam după victoria de pe teren propriu cu Rapid București și am simțit la unii jucători că și-au privit de sus adversarii. Din fericire am reușit să-i fac pe fotbaliști să înțeleagă că numai cu modestie, cu multă muncă și uniți ca o familie adevărată pot avea rezultatele pe care le dorim cu toții. Am trecut cu bine peste acel moment și apoi am avut apoi doar meciuri câștigate. O motivație mai mare decât să fi pe buzele tuturor și să se vorbească de încă o victorie a Unirii Slobozia nu cred că există. Adăugăm și liniștea financiară plus un ambient plăcut în pregătiri și atunci avem explicația pentru această serie de rezultate pozitive.”

Articol scris de Petronel TUDOR

Mihai Andries 09 Dec. 2013, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă