Mihalachi, entuziasmat după victoria cu Farul: „Am avut o repriză de excepție. Ne salvăm sigur de la baraj”

Marius ANGHEL 19 Apr. 2015, 10:33 Campionat
Mihalachi, entuziasmat după victoria cu Farul:**

FCM Dorohoi a trecut cu bine peste emoțiile disputei cu Farul Constanța, meci extrem de important pentru evitarea ultimei poziții din play-out-ul Seriei I, și a obținut și cea mai mare victorie la scor de când evoluează în Liga 2. Sâmbătă, în etapa a 3-a, gruparea botoșăneană i-a învins cu 5-1 pe „marinari”, toate golurile jocului fiind marcat în repriza a doua. Jucătorii lui Vespazian Colban s-au distanțat la șase puncte de Farul și privesc cu încredere către ultimele trei etape rămase din play-out.

La finalul meciului, Victor Mihalachi, patronul echipei din Dorohoi era mulțumit de joc și încrezător că s-au salvat de la retrogradare. Omul de afaceri a făcut din nou o scurtă descriere a reușitei sale, la prima prezență în Liga 2.

„Sunt mulțumit de cum s-a jucat. Într-adevăr, a fost o a doua repriză de excepție. Cred că o să ne salvăm sigur de la baraj. S-au dus emoții, echipa a arătat că merită să rămână în Liga 2. Am mai spus-o și la începutul campionatului, o mai spun și acum, am reușit toate acestea nu cu bani mulți, ci cu 25 la sută din bugetul pe care îl avea FC Botoșani în Liga 2. Nu avem bani de aruncat, suntem la zi cu ce avem de dat la sportivi și după meciul de astăzi merităm să stăm acolo, în Liga 2. Au început să confirme și alți sportivi care au stat în umbră, avem tineri buni și cred că o echipă nu trebuie să stea în doi-trei jucători cu vechime sau experiență mare. Suntem în primul an de Liga 2 și nu cred că se pot întâmpla prea multe lucruri. Noi nu avem multe milioane de euro să aducem fotbaliști, nici nu vin la Dorohoi. Sunt fotbaliști în Liga 1 la Cluj, la CFR, care nu sunt plătiți de un an și ceva, sunt în insolvență, sportivi buni și dacă i-aș chema să vină încoace nu vin. De aceea găsim sportivi din zonă, tineri și chiar cu experiență, să aducem să joace și să mulțumească publicul”, a spus finanțatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi.

În cele trei partide din acest sezon dintre FCM Dorohoi și Farul s-au înregistrat scorurile: 3-2 la Dorohoi în tur, 3-3 la Constanța în retur și 5-1 acum. Cele două echipe vor juca din nou, în etapa a 4-a a play-out-ului, sâmbăta viitoare, de la ora 11:00, la Constanța.

Foto și video de Andrei BIRTA (Dorohoi News)

Marius ANGHEL 19 Apr. 2015, 10:33 Campionat
Pe aceeași temă