Ștefan Stoica: „Mi-a plăcut mult ACU”

Liga2.ro 05 Apr. 2009, 13:33 Campionat
Ștefan Stoica: „Mi-a plăcut mult ACU

Ștefan Stoica spune că înfrângerea nu a fost programată și că, dacă se juca tot meciul 11 la 11, altul era rezultatul final.

„Am pierdut un meci cu o echipă bună. Am rămas foarte repede în zece oameni și a contat foarte mult în desfășurarea partidei. Cu toate acestea în repriza a doua am avut câteva ocazii foarte bune de a înscrie. Acesta este fotbalul. Uneori câștigi cu mai puține ocazii uneori ai foarte multe și nu reușești nimic. Știam că întâlnim una dintre cele mai în formă echipe și vă spun sincer că mi-a plăcut foarte mult echipa arădeană. Nu sunt foarte supărat pe înfrângere. Îmi pare rău de punctele care s-au pierdut mai ales că Alba Iulia a făcut egal pe teren propriu”, a declarat antrenorul de la Internațional Curtea de Argeș, care a recunoscut că nici echipa nu mai joacă de câteva etape ceea ce se dorește.

„De câteva etape nu mai jucăm un fotbal foarte bun. Se pare că jucătorii simt stresul locului ocupat și a obiectivului. O să încercăm în meciurile următoare să câștigăm. La Arad e foarte greu să câștigi. Nu a fost programată această înfrângere. Eu cred că 11 la 11 puteam să scoatem ceva”, a mai afirmat Stoica.

Cel poreclit „Mourinho” a ținut să precizeze că echipa pe care o pregătește nu este avantajată de arbitrii, așa cum mulți acuză gruparea argeșeană.

„A fost un arbitraj corect al centralului Avram. Dacă voaia să ne ajute nu ne lăsa în 10 oameni. E o aberație să spui că Internațional e ajutată de arbitrii. Avem un penalty în 23 de etape. Dacă voiau arbitrii să ne ajute ne dădeau cinci sau șase lovituri de pedeapsă. Suntem doar arbitrați corect în fiecare etapă”, a concluzionat Ștefan Stoica.

Articol scris de Daniel BERAR

Liga2.ro 05 Apr. 2009, 13:33 Campionat
Pe aceeași temă