Meszar îl girează pe Stan la UTA până la un punct: „O singură întrebare se pune, dacă există sprijinul financiar pentru realizarea proiectului pe care l-a gândit cu noi”

Marius ANGHEL 12 Jun. 2018, 12:34 Campionat
Meszar îl girează pe Stan la UTA până la un punct:**

Sunt zile decisive pentru viitorul clubului UTA. Actuala conducere e dispusă să stea la discuție cu orice investitori privați, pentru a asigura partea de buget pe care autoritățile locale refuză să o acopere, deși, mai nou, au și cadru legal pentru acest lucru.

„Sunt perioade specifice, vara și iarna, când se discută despre transferuri de jucători, iar, mai nou, și despre grupuri manageriale și investitori. Așadar, avem discuții și nu doar cu domnul Marius Stan, despre care s-a vorbit cel mai mult. Ținem legătura și cu alte persoane sau grupuri, nu pot face un clasament al discuțiilor, cine stă mai bine. Într-adevăr, despre domnul Marius Stan, noi, cei din club, avem o părere pozitivă. Vorbim cu cineva care cunoaște exact fenomenul, are o experiență și calități foarte bune, specifice, de care ai nevoie în fenomen”, a spus Alexandru Meszar într-o intervenție telefonică la Radio Timișoara.

Intrând în detalii referitoare la posibilul „mariaj” dintre Campioana Provinciei și fostul președinte al campioanei Oțelul Galați, părintele actualului proiect UTA pune o întrebare. „Domnul Marius Stan și-a făcut o părere, știe de ce are nevoie UTA, unde trebuie plusul pentru a face performanță. S-a retras câteva zile pentru a se gândi bine dacă poate asigura fondurile necesare pentru proiectul pe care l-a gândit. Nu poate nimeni contesta valoarea managerială a domnului Marius Stan. O singură întrebare se pune, dacă există sprijinul financiar pentru realizarea proiectului pe care l-a gândit împreună cu noi la UTA. Din moment ce nu dispune de acești bani, dânsul trebuie să facă rost de ei”, a adăugat Meszar pentru aceeași sursă.

Marius Stan a plecat joi seara din Arad la București, tocmai pentru a lucra la bugetul de salarii al echipei fanion al Aradului. Omul de fotbal a avut și are discuții cu diverși oameni de afaceri, iar marți seara sau miercuri e așteptat din nou în orașul din vestul țării pentru un răspuns concret. Poate sau nu să aducă acel plus necesar performanței?

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 12 Jun. 2018, 12:34 Campionat
Pe aceeași temă