„Meșterul” Manole, exclus din lotul lui FC Argeș

Mihai Andries 11 Apr. 2013, 12:46 Campionat

Leonard Manole este de departe unul dintre cei mai talentați jucători ai echipei FC Argeș, fiind component al lotului național de tineret al României. Numai că din câte se pare jucătorul piteștean nu a înțeles că fără muncă nu se poate face nimic și este dispus să își pună în pericol chiar viitorul nu numai la FC Argeș, ci și la echipa natională.

Mijlocașul piteștenilor nu s-a prezentat la antrenamentele echipei din ultima perioadă, ne referim aici la perioada de după jocul de pe teren propriu cu cei de la FCM Târgu Mureș. Acest comportament al fotbalistului nu a rămas fără urmări din partea conducerii echipei din Trivale.

Astfel, oficialii clubului au luat decizia de a îl exclude din lotul echipei și, în același timp, au subliniat ideea că vor înainta o cerere către Comisia de Disciplină prin care vor solicita o penalizare financiară a jucătorului cu 25% din salariul pe anul competițional 2012 – 2013. Jucătorul a fost înștiințat să se prezinte la sedința Consiliului Director al FC Argeș în data de 11.04.2013 pentru a-și susține motivarea absențelor de la antrenamente.

Reamintim că Leonard Manole a fost convocat la echipa națională de tineret pentru meciurile amicale cu selecționatele Moldovei, Angliei și Franței.

Crivac: „Aici nu se antrenează nimeni când are chef sau nu”

Antrenorul principal al echipei FC Argeș, Iulian Crivac pare să fie cel mai dezamăgit de comportamentul lui Leonard Manole din ultima perioadă. Tehnicianul piteștenilor a precizat că la această echipă nu face fiecare jucător ce îl taie capul și că nu se antrenează fiecare după bunul său plac. Cu toate acestea, antrenorul alb-violeților a declarat că este păcat ca un jucător cu talentul lui Manole să se irosească din cauza unor probleme de acest fel.

„În cazul lui Leonard Manole se pare că lucrurile sunt un pic mai speciale. Este păcat de el pentru că este un jucător foarte talentat,.dar nu este de ajuns pentru a face performanță cu adevărat. El a mai avut la un moment dat anumite probleme de acest fel, dar credeam că atunci ne-am făcut înțeleși și că nu vom mai avea astfel de probleme, dar se pare că lucrurile nu stau deloc chiar așa. Aici nu este un club de fotbal unde fiecare se antrenează atunci când are chef. Toată lumea se pregătește după un program foarte clar și nu după ureche. Tocmai de aceea el a fost exclus din lot  și o să îl penalizăm și cu 25% din salariul pentru anul competitional 2012 – 2013. Este un jucător talentat, dar nu în acest fel reușești în viață”, a declarat Iulian Crivac, antrenorul principal al echipei FC Argeș.

Sursa: FC Argeș

Mihai Andries 11 Apr. 2013, 12:46 Campionat
Pe aceeași temă