„Mergem la Timișoara încrezători, sperăm să venim cu cele trei puncte”

16 Apr. 2012, 12:30 Campionat

UTA a reușit să se impună în confruntarea cu FC Olt de pe teren propriu, jucătorul decisiv fiind – încă odată – mijlocașul crescut de Atletico. Florin Purece l-a egalat pe Octavian Drăghici (revenit în iarnă la U. Cluj) în clasamentul golgheterilor „Bătrânei Doamne”, având șase reușite până în acest moment. Folosit de Adrian Falub pe postul de mijlocaș stânga, jucătorul în vârstă de 21 de ani a avut o nouă prestație reușită, oferind destule centrări bune, pe care, însă, coechipieriii săi nu le-au fructificat.

„Sunt foarte bucuros că am reușit să înscriu și că am obținut acest succes. E o victorie pe care o dedicăm fanilor și tuturor arădenilor, cărora le dorim Sărbători Fericite alături de cei dragi”, a afirmat Purece.

Tânărul „textilist” a relatat și povestea golului de 2-1 în partida de vineri seara: „Am vrut să execut pe bara a doua, fiindcă se știe că astfel de centrări sunt cele mai periculoase. Nu poți anticipa ce se întâmplă, cine dă cu capul sau ce efect ia mingea. Din fericire, am marcat și nu pot decât să fiu mulțumit de acea execuție”. Purece a rămas în continuare punct fix în primul unsprezece ca fotbalist Under 21, alături de el putând să apară cât de curând și Marius Chindriș: „Antrenorii sunt cei care pot decide dacă el va începe ca titular sau nu. Eu îl aștept cât mai repede pe gazon, este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei”.

Purece nu a făcut prea multe comentarii legate de aducerea pe banca tehnică a lui Adrian Falub: „Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre astfel de lucruri. Indiferent cine vine ca și antrenor aici, eu trebuie să joc fotbal și să înscriu cât mai multe goluri”.

În final, golgheterul UTA-ei a vorbit și de viitoarea partidă, derby-ul cu FC Timișoara. „Mergem la Timișoara încrezători, suntem pe drumul cel bun și trebuie să o ținem tot așa. Sperăm să venim de la Poli cu cele trei puncte, mi-aș dori mult să învingem acolo, dar mai ales să reușim promovarea”, a încheiat utistul, care în 2002, anul celebrului succes arădean de pe Bega face primi pași în fotbal la Atletico Arad.

Sursa: Sport Arad

16 Apr. 2012, 12:30 Campionat
Pe aceeași temă