Melcea: „Gol important pentru mine, dar mai ales pentru echipă”

Marius ANGHEL 10 May. 2013, 00:05 Campionat
Melcea:**

Mijlocașul echipei Damila, Iosif Melcea, a înscris în minutul 53 unicul gol al derbyului de la Drăgășani, cu Corona. Faza golului a plecat de la pătrunderea excelentă a lui Edi Stoica pe flancul stâng, centrarea acestuia în fața porții găsindu-l singur pe Melcea, care a îndeplinit o formalitate. Imediat după gol, Melcea a plonjat într-un morman de nisip, situat în spatele porții, unde a fost urmat de toți colegii. „Așa am simțit eu că trebuie să mă bucur în acel moment” a explicat mijocașul vâlcenilor.

„Golul este important pentru mine, dar este mult mai important pentru echipă, pentru că ne tine aproape de primele două locuri. Acum avem un alt meci dificil, duminică la Slatina, trebuie să câștigăm neapărat și acolo. Apoi, sper să ne ajute și rezultatele, pentru că nu depindem numai de noi.” a spus Melcea.

Altfel, după o primă repriză echilibrată, Damila a fost clar echipa mai bună în partea secundă. Spre deosebire de ultimele partide, trupa lui Niculescu nu a mai făcut pasul înapoi după marcarea golului, ci a continuat să domine și să atace poarta brașoveană.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 10 May. 2013, 00:05 Campionat
Pe aceeași temă