Meciul Turris Oltul – Ripensia nu se mai vede la TV: „S-a decis să nu se mai transmită, din motive pe care nu le știm.” Ce s-a întâmplat

Marius ANGHEL 08 Nov. 2019, 14:46 Campionat

Etapa a 16-a a Ligii 2 debutează astăzi, de la ora 17:30, la Turnu Măgurele, acolo unde se întâlnesc Turris-Oltul și Ripensia Timișoara. Meciul dintre echipele clasate pe locurile 4, respectiv 13 ar fi trebuit să fie transmis în direct la TV de cele trei televiziuni deținătoare de drepturi, așa cum fusese inițial stabilit, însă acest lucru nu se va mai întâmpla. DigiSport, LookSport și TelekomSport s-au reorientat în ultimul moment.

„Din motive pe care nici noi nu le știm, s-a decis ca meciul să nu se mai transmită TV.
Vă așteptăm pe toți la stadion să ne susținem favoriții! 💪🏻”
, a anunțat clubul Turris Oltul cu câteva ore înainte de meciul cu Ripensia.

Dacă celor de la Turris Oltul nu li s-a dat nicio explicație, Liga2.ro a aflat că motivul televiziunilor de a nu mai transmite în direct acest meci din campionatul Ligii 2 a ținut de faptul că programul etapei din Liga 1 din acest weekend a fost modificat.

Au refuzat să joace duminică

Cum jocul dintre Astra și FC Voluntari a fost mutat să se dispute astăzi, de la ora 18:00, la Giurgiu, televiziunile au optat să televizeze această partidă, nu Turris-Oltul – Ripensia. Cu toate că televiziunile au mai multe canale pe care ar fi putut transmite concomitent cele două meciuri, acesta lucru nu se va întâmpla, deoarece s-a renunțat la partida de la Turnu Măgurele, fiindcă nu au avut car TV disponibil.

Programarea mai devreme a meciului Astrei ține și de convocarea jucătorilor Constantin Budescu și Denis Alibec la naționala României pentru dubla cu Suedia și Spania, care va avea loc la finalul săptămânii următoare.

Televiziunile le-au propus celor de la Turris-Oltul și Ripensia să joace duminică, atunci când ar fi putut televiza meciul, însă s-au lovit de refuzul acestora, deoarece în Liga 2 urmează o etapă intermediară și niciuna dintre ele nu și-a dorit să își modifice programul de refacere.

Programul etapei a 16-a a Ligii 2 a rămas neschimbat:

vineri, 8 noiembrie, ora 17:30
Turris Oltul Turnu Măgurele – Ripensia Timișoara

sâmbătă, 9 noiembrie, ora 11:00
Farul Constanța – Pandurii Târgu Jiu         
Concordia Chiajna – Sportul Snagov
CSM Reșița – Petrolul Ploiești
DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – Dunărea Călărași
SCM Gloria Buzău – Metaloglobus București
CS Mioveni
stă.

sâmbătă, 9 noiembrie, ora 14:00
ASU Politehnica Timișoara – FK Csikszereda    

sâmbătă, 9 noiembrie, ora 15:00
Campionii FC Argeș – UTA Arad DigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

duminică, 10 noiembrie, ora 12:00
Rapid – Universitatea ClujDigiSport 1, LookSport,TelekomSport 1

Marius Baciu, la primul meci la Turnu Măgurele ca antrenor al echipei Turris Oltul. Ripensia traversează o perioadă mai bună

Turris-Oltul și Ripensia sunt despărțite în acest moment de șase puncte, 23 față de 17 în favoarea teleormănenilor. Gazdele ocupă locul 4, dar are și o restanță, în timp ce oaspeții sunt pe poziția a 13-a, cu 14 meciuri desfășurate.

Turris-Oltul se va afla la primul meci pe teren propriu cu noul ei antrenor, al treilea în acest sezon, Marius Baciu. Acesta a debutat pe bancă cu o înfrângere în deplasarea de la Miercurea Ciuc, 0-1 cu FK Csikszereda. Fostul lider al Ligii 2 timp ce opt etape nu traversează o perioadă bună în campionat, de patru meciuri necâștigând și având doar un punct acumulat.

De partea cealaltă, Ripensia trece printr-o perioadă mai bună, în ultimele trei partide nepierzând și acumulând cinci puncte. În ultimul joc a câștigat pe teren propriu cu Concordia Chiajna, scor 2-1. Ce a declarat antrenorul Alexandru Pelici înaintea partidei de la Turnu Măgurele poți citi AICI.

Partida care se desfășoară pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele începe la ora 17:30 și va fi arbitrată de centralul Mircea Ardelean (Arad ) și asistenții Constantin Mihai Cantemir (Făgăraș) și Florin Pucheanu (Ulmi – Dâmbovița). Rezervă este Marius Naidin (Pitești), iar observatori au fost delegați Silviu Veronel Ioan (Galați) și Adrian Petre (Buzău).

VEZI CLASAMENTUL LIGII 2 și GOLGHETERII

Marius ANGHEL 08 Nov. 2019, 14:46 Campionat
Pe aceeași temă