Optimism la cote ridicate la Ripensia înainte de meciul cu Turris Oltul. Pelici: „Atmosfera e bună și nu avem motive să nu fim pozitivi”

Anda DELIU, Marius ANGHEL 06 Nov. 2019, 19:05 Campionat
Optimism la cote ridicate la Ripensia înainte de meciul cu Turris Oltul.** Pelici:

Meciul dintre Turris Oltul Turnu Măgurele și Ripensia va deschide runda a 16-a din Liga 2. Meciul se anunță interesant, deoarece formația din sudul țării este pe un trend descendent în ultima perioadă. În ceea ce-i privește pe bănățeni, roș-galbenii par să fi depășit o perioadă de criză și merg cu un moral ridicat în această deplasare, astfel că pozițiile din clasament s-ar putea să nu fie neapărat relevante în acest joc.

Alexandru Pelici știe că urmează o perioadă aglomerată pentru echipa sa, deoarece în etapa intermediară, Ripensia are derby-ul cu Poli, iar apoi merge în Valea Domanului, pentru o altă „ciocnire” bănățeană, cu CSM Reșița.

Despre Turris, Pelici a avut cuvinte de laudă, mai ales că în vară, cât era Erik Lincar pe banca nou-promovatei, antrenorul timișorean a declarat că teleormănenii vor fi o surpriză plăcută. „Urmează o deplasare grea pentru noi, de altfel cum sunt toate în acest sezon. E un campionat disputat. Turris este o echipă care își va dori cu siguranță să ia toate punctele puse în joc pentru că vine după patru meciuri fără victorie. O echipă ce a plecat foarte bine la începutul campionatului și a fost pe primul loc o parte bună din această primă jumătate. Noi suntem pe un drum bun. Venim după patru jocuri fără înfrângere din care am acumulat puncte. Ne dorim să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Turris”, spune Pelici.

Alexandru Pelici: „Sunt rezultate și, când sunt rezultate, toată lumea e bucuroasă”

Tot lotul e valid, după ce Tudorache și Gavrilă au avut unele probleme, iar Zaluschi a rămas cu teamă de a lovi mingea, după o ruptură musculară pe care și-a trat-o la celebra Marjana de la Belgrad. „Intrăm într-o săptămână cu trei jocuri: Turris, intermediara cu ASU și apoi la Reșița. Partide importante din care trebuie să acumulăm puncte pentru a avea o iarnă liniștită. Nu sunt probleme de lot, indisponibili sau jucători accidentați. În momentul de față toată lumea se pregătește în mod normal. Avem jucători la limită de suspendare, dar sperăm să fim inspirați și să putem să gestionăm bine jocurile în modul în care îi titularizăm. Atmosfera e bună, pentru că nu avem motive să nu fim pozitivi. Sunt rezultate și, când sunt rezultate, toată lumea e bucuroasă. Păcat de cele trei puncte cu Daco-Getica. Cu cele trei puncte în plus eram și mai bine”, a mai precizat antrenorul bănățenilor.

Turris-Oltul e, momentan, pe locul 4, cu 23 de puncte. Ripensia se află pe locul 12, cu 17 puncte. Meciul de la Turnu Măgurele are loc vineri, de la ora 17:30.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Sebastian TĂ‚TARU / Mediafax foto

Anda DELIU, Marius ANGHEL 06 Nov. 2019, 19:05 Campionat
Pe aceeași temă